Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOUR DE FRANCE

Alberto Contador odustao, ove godine dobivamo novog prvaka!

'Race leader yellow jersey holder Team Sky rider Christopher Froome of Britain (R) and Team Saxo-Tinkoff rider Alberto Contador of Spain (L) cycle as they climb the Mente pass during the 168.5 km nint
'JEAN-PAUL PELISSIER'
14.07.2014.
u 16:30

Trenutno vodi Francuz Tony Gallopin, a ukoliko pobjedi bio bi prvi Francuz kojem je to uspjelo od 1985., kad je pobjednik bio Bernard Hinault.

Od Tourea de Francea morao je zbog ozljede koljena odustati i dvostruki pobjednik Španjolac Alberto Contador, čime je ova najprestižnija biciklistička utrka dodatno osiromašena.

Ranije su odustali pobjednik iz 2010. Luksemburžanin Andy Schlek, a na utrci se nisu pojavili nisi pobjednik iz 2011. Australac Cadel Evans, pobjednik iz 2012. Britanac Bradley Wiggins te pobjednik iz 2013. Britanac Chris Froome. To znači da će ovogodišnji pobjednik ujedno biti netko tko još nikada nije osvaja Tour de France.

Trenutno vodi Francuz Tony Gallopin, a ukoliko pobjedi bio bi prvi Francuz kojem je to uspjelo od 1985., kad je pobjednik bio Bernard Hinault.

>> Pogledajte kako je hostesa osramotila pobjednika etape na Tour de Franceu

Komentara 2

KA
kajinx
13:30 15.07.2014.

Da li postoji neki razlog da se ne piše o našem Varaždincu?

KA
kajinx
14:19 15.07.2014.

Kristijan ÐURASEK je na 43 mjestu nakon 10 etapa, sa zaostatkom od 41’ 16”. Rezultat mu se konstantno popravlja, nakon svake etape je bolji od predhodne. U svom timu je na trećem mjestu. Tim mu je ostao sa 7 vozača, počeli sa 9. Tim je na sedmom mjestu, od 22, sa zaostatkom od 24’ 04“. Bravo Kristijan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije