Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luksuzne nagrade

Darovi vrijedni čak 232 tisuće dolara! Evo što će sve dobiti uzvanici 88. dodjele Oscara

oscari paralax i list
Foto: Shutterstock
1/5
08.02.2016.
u 23:13

Među brojnim skupocjenim darovima naći će se i tretman vampirskog podizanja grudi za ženske uzvanice koji je trenutno pravi hit u Hollywoodu, ali i 10-dnevno putovanje u Izrael vrijedno čak 55.000 dolara

Dodjela najprestižnije filmske nagrade sve je bliže. Svakim danom otkrivaju se novi detalji ovogodišnje dodjele koja će se održati 28. veljače u Dolby Theatreu u Hollywoodu..

Svake godine nominirani za najprestižniju filmsku nagradu s dodjele Oscara odlaze punih ruku. Onima kojima se sreća ne osmjehne u obliku zlatnog kipića nemaju razloga za tugu jer ih čeka i više nego utješna nagrada. Naime, s ovogodišnje dodjele uzvanici će otići s luksuznim darovima vrijednim rekordnih 232.000 dolara, što u protuvrijednosti iznosi više od milijun i petsto tisuća kuna!

Među brojnim skupocjenim darovima naći će se i tretman vampirskog podizanja grudi za ženske uzvanice koji je trenutno pravi hit u Hollywoodu, ali i 10-dnevno putovanje u Izrael vrijedno čak 55.000 dolara. Oni koji neće u Izrael, putovati će u Japan ili na Ibizu, a nakon što se vrate s luksuznog odmora kod kuće će ih dočekati luksuzan Audi koji će imati na korištenje godinu dana. No ni to nije sve. Torba s poklonima uključuje i brojne tretmane, doživotnu zalihu luksuznih krema iz Lizora, seks-igračke, privatne treninge s Jayem Cardiellom i brojna druga iznenađenja.

– Darovi će biti kombinacija nevjerojatnih, zabavnih i funkcionalnih predmeta koji će oduševiti i razmaziti one koji mogu imati baš sve što se može kupiti novcem, no unatoč tome i dalje znaju uživati u jednostavnim darovima – priopćila je Akademija. 

Prošle godine svi nominirani dobili su nagrade u vrijednosti od 125 tisuća dolara, a vrijednost nagrada iz godine u godinu sve više raste. Luksuzne darove i ove godine osigurava marketinška agencija Distincive Assets. Iako je Akademija još 2006. godine pokušala ukinuti skupocjeno darivanje, u tome nije uspjela, a vrijednost darova iz godine u godinu sve je veća. 

>>Pomlađivanje vagine, tečaj kontrole uma... Što sve dobivaju nominirani za nagradu Oscar 2015.?

>>Oscari 2016: Povratnik nominiran u čak 12 kategorija!

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:07 09.02.2016.

Buvo, radi se o podizanju sisa, ne grudi. Za podizanje grudiju bilo bi potrebno polomiti rebra, kuzis? Breast nisu grudi nego sise, po Anicu sise ili dojke, parni organ na grudima zene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije