Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki gaf

Na društvenim mrežama ismijavaju Warrena Beattyja i uspoređuju sa Steveom Harveyjem

Oscar
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
27.02.2017.
u 07:12

Slična situacija dogodila se Steveu Harveyju prije dvije godine kada je proglasio krivu pobjednicu na svjetskom izboru za Miss Universe

Na društvenim mrežama glavna tema je veliki gaf Warrena Beattyja koji je zabunom zamijenio omotnice i pročitao krivog pobjednika u kategoriji najbolji film i Oscara predao u ruke ekipi filma "La La Land" umjesto ekipi filma "Mjesečina".

Naravno ovaj filmski zaplet koji je Beatty napravio na 89. dodjeli Oscara bio je povod za ismijavanje i usporedbu sa Steveom Harveyjem koji je na svjetskom izboru za Miss Universe prije dvije godine pobjednicom proglasio Miss Kolumbije umjesto Miss Filipina. 

Sada se svi zezaju kako je Harveyju  zasigurno laknulo jer više nije jedini koji je napravio ovako veliku pogrešku u prijenosu uživo. Pogledajte kako korisnici društvenih mreža komentiraju gaf Warrena Beattyja.

 

 

 

 

 

 

It's Miss Universe 2015 again. Follow @9gag @9gagmobile #9gag #oscar #lalaland #moonlight

A post shared by 9GAG (@9gag) on

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije