Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politika na Oscarima

Jimmy Kimmel: Hvala predsjedniku Trumpu, jer prošle godine se činilo kao da su Oscari rasistički

Jimmy Kimmel
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
27.02.2017.
u 08:32

Putem objava na Twitteru voditelj dodjele provocirao je Trumpa tijekom dodjele ali i u svom uvodnom govoru, koji je trajao gotovo deset minuta, neprestano je bockao Trumpa.

Uoči najvažnije noći za filmski svijet svi su se pitali hoće li ovogodišnja 89. dodjela Oscara imati i značajan politički ton. Zahvaljujući voditelju dodjele Jimmyju Kimmelu političkih bockanja i šala na račun predsjednika Amerike Donalda Trumpa nije nedostajalo.

Putem objava na Twitteru provocirao je Trumpa tijekom dodjele ali i u svom uvodnom govoru koji je trajao gotovo deset minuta.

- Hej, Donalde, jesi li budan? - bio je prvi prvi tweet, a onda je napisao da ga špzdravlja Meryl.

Ova objava se odnosila na govor koji je Meryl Streep održala na dodjeli Zlatnih globusa u kojem glumica nije bila nimalo naklonjena Trumpovoj politici. Taj govor je poprilično razbjesnio Donalda Trumpa i nakon toga je Streep nazvao ‘precijenjenom glumicom’.

Nije se samo na Twitteru Kimmel osvrnuo na Trumpove uvrede na račun Streep, na ironičan način spomenuo je to i u svom uvodnom govoru. 

- Na Oscarima slavimo najbolje glumce, ali ove godine slavimo i precijenjene glumce i glumice - rekao je Kimmel i pozvao sve da odaju počast Meryl koja je sinoć ostvarila 20. nominaciju za ovu prestižnu nagradu.  

Na račun podjela u američkom društvu voditelj je na duhovit način rekao sljedeće : Hvala predsjedniku Trumpu, jer prošle godine se činilo kao da su Oscari rasistički. 

Upozorio je i kako ovu dodjelu gledaju diljem svijeta pa i u 225 zemalja koje u ovom trenutku mrze Ameriku. 

>>Tko pjeva i na Oscara misli, ali ni Oscar nije 'spasio' Jamieja Foxxa u Dubrovniku

>>Ovih 10 poznatih glumaca i glumica nikad nije bilo nominirano za Oscar

 

Komentara 5

TR
trpimirprvi
08:49 27.02.2017.

samodopadni bezveznjaci. Neka ode u Siriju, Libiju, Irak, Afganistan, Ukrajinu, skoro i Egipat, pa nek dijeli ljubav i demokraciju sa Isilom, Alkaidom, Al nusra i slične miroljubive frakcije. ovo su sve zemlje koje su pogođene, direktno ili indirektno sa Obaminom administracijom, ali se ne sjećam da su tada provocirali Obamu!

Avatar 123456
123456
09:04 27.02.2017.

srediti će vas gospodin Trump bando soroševska!!

Avatar strazar
strazar
09:06 27.02.2017.

Otkad su to glumci politicki aktivni na skupu glumaca. Sto nemaju o cemu da pricaju jel

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije