Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALIGNE BOLESTI

Ordinacija iz bajke - uređujemo prostor dječje onkologije

Ordinacija iz bajke
Foto: ordinacija.hr
1/4
25.05.2015.
u 14:25

I vi se možete uključiti u uređenje Zavoda za dječju onkologiju i hematoonkologiju svojim crtežima!

Klinika za tumore KBC-a Sestre milosrdnice otvorila je vrata Zavoda za dječju onkologiju i hematoonkologiju, a zdravstveni protal Ordinacija.hr i Večernji list pokreću projekt njegovog uređenja. Do sada su mališani s malignim bolestima boravili u neadekvatnom prostoru u Klaićevoj bolnici, no u novom će se Zavodu liječiti na gotovo 1200 četvornih metara s tridesetak bolesničkih postelja.

Ovaj društveno odgovorni projekt, pod nazivom "Ordinacija iz bajke", ostvaruje se uz podršku Ministarstva zdravlja i u suradnji s partnerima: Uniqa osiguranje, Janaf, Tosama i Prima. Bolničko okruženje mališana učinit ćemo ugodnijim s puno igračaka i uređenim prostorom za njihove roditelje, koji će od sada moći provoditi vrijeme uz svoje malene borce. Zavirite u našu foto-galeriju i pogledajte kako izgleda Zavod prije uređenja.

Draga djeco, i vi se možete uključiti u uređenje dječje onkologije! Nacrtajte crtež nepoznatom bolesnom prijatelju: crtajte sunce, prijateljstvo, ljubav, bojama naslikajte supermoći koje će im pomoći da ozdrave! Izabrat ćemo crteže koji će krasiti zidove bolnice u kojoj borave ovi maleni junaci. Svoje crteže nam šaljite na adresu:

Večernji list
P.P. 933
Zagreb
Za Ordinaciju iz Bajke

ili na e-mail: sadrzaj-ordinacija@vecernji.net

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije