Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jezici.vecernji.hr

Nauči engleski, njemački i talijanski – online!

jezici
Foto: Shutterstock
13.05.2014.
u 14:00

Nudimo 4 stupnja engleskog, njemačkog i talijanskog jezika u godinu dana za samo 200 kuna. Ne prilagođavajte se drugima, učite kada vama odgovara.

Želite naučiti strani jezik, ali nikad ne možete naći fleksibilne termine za pohađanje? A nisu ni toliko jeftini koliko možete sada izdvojiti? Ne tražite dalje, odgovor za vas je online učenje engleskog, njemačkog ili talijanskog na stranici jezici.vecernji.hr za koje se odlučilo već više od 10.000 korisnika u Hrvatskoj.

Može učiti cijela obitelj

Nudimo 4 stupnja engleskog, njemačkog i talijanskog jezika u godinu dana. Ne trebate se prilagođavati terminima niti ostalim učenicima niti učiteljima, raspored prilagođavate sebi.  Jezicima pristupate 24 sata na dan, 365 dana u godini. Također s vašeg računa može učiti cijela obitelj.

Petar (engleski, 1. stupanj) : ‘Učiš kad hoćeš, koliko hoćeš’

Ne samo da učite vokabular i gramatiku nego naši Jezici nude i učenje izgovora i pisanja.

- Tečaj mi je jako koristan, kao da je rađen baš za mene. Sada mi je žao što nisam odmah uzeo i drugi stupanj jer nisam znao kvalitetu tečaja. Tečaj je dobro koncipiran jer se može učiti izgovor i pisanje istovremeno. Preporučujem ga svakome tko želi obnoviti znanje. Prednost je u tome što čovjek uči kad hoće, koliko hoće, može se ponavljati po želji – kaže Petar Kuretić, koji je upisao 1. Stupanj engleskog jezika i prošao ga kroz dva mjeseca. 

- Godi mi učenje kroz pitanja i odgovore, zadovoljna sam – kaže Marija Erdelja, koja je upisala talijanski za početnike i njemački za utvrđivanje znanja na našoj stranici www.jezici.vecernji.hr

Povećajte si i poslovne i osobne izglede

Gradivo su pripremili stručnjaci za engleski, njemački i talijanski jezik.  Novo stečeno znanje omogućit će vam lakše i pouzdanije sporazumijevanje sa strancima na radnome mjestu, u školi te na poslovnim i osobnim putovanjima. Jezici su prikladni i za one koji žele naučiti strani jezik za zabavu, a služe i kao praktičan poklon.

Učenje na ugodan i jednostavan način

Učenje se odvija potpuno drukčije nego u školi gdje je naglasak na gramatici i vježbama. Umjesto dugogodišnjeg neprirodnog učenja stranog jezika tako ćete već za nekoliko dana dostići zavidnu razinu znanja. Učenje se odvija u koracima, a na novi korak prelazite tek kada potpuno shvatite prethodni korak. Kroz paket se možete bilo kada pomicati nazad, naprijed, na početak ili na kraj gradiva.

EKSPRES, KLASIK I PLUS PAKET

EKSPRES: Bilo da prvi put učite engliski, njemački ili talijanski ili svoje znanje samo želite obnoviti, za vas je prikladan EXPRES paket. Posebnost je tog paketa što u vrlo kratkom vremenu naučite ono za što biste u školi ili na fakultetu trebali nekoliko godina. Nakon završenog tog paketa znat ćete aktivno upotrebljavati taj jezik. Učenje se odvija po koracima, a prikladno je i za one koji misle da im strani jezici baš i ne idu.

KLASIK: Ovaj paket sadržava preko 15.000 vježbi različitih stupenjva s rješenjima, te gramatiku engleskog, njemačkog i talijanskog jezika s objašnjenjima. Zbog toga je KLASIK odličan izbor za sve one koji žele provjeriti svoje znanje iz škole ili vježbom utvrditi znanje stečeno Expres paketom.

PLUS: Paket koji je prikladan za sve, koji žele proširiti svoj vokabular. Upoznat ćete vise od tisuću novih riječi i usvojiti vrlo dobar osjećaj za izražavanje, te naučiti o spajanju riječi, frazama, strukturama i izvedenicama.

Dostupniji i povoljniji

Jezici su jednostavno dostupni i povoljniji od klasičnih tečajeva. Dok ćete jedan školski sat instrukcija stranog jezika platiti više od 70 kuna, a jedan stupanj 64-satnog tečaja od 1800 kuna, za sva četiri stupnja jednog jezika na Jezicima izdvojit ćete samo 200 kuna za cijelu godinu. Ako izaberete dva jezika ukupna cijena je samo 250 kuna!

Izbjeći ćete i prometne gužve i probleme s parkiranjem jer vas do Jezika dijeli samo klik.

Više informacija na stranici: www.jezici.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije