Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVLJEN LJEPOTOM

NBA zvijezda: Mišura je najljepša žena koja je ikad zavezala tenisice!

Antonija Mišura (1)
Foto: Filip Brala/Pixsell
1/7
02.08.2012.
u 09:46

Nate Robinson pratio je poraz naših košarkašica od Češke i oduševio se zgodnom Antonijom

Bilo je samo pitanje trenutka kad će i poznati sportaši otkriti ljepotu naše košarkaške reprezentativke Antonije Mišure. U utakmici protiv Češke koju su Hrvatice izgubile Mišura je imala solidnu minutažu i nekako se činilo da je kamerman često bio fiksiran na nju. Utakmicu je gledala i NBA zvijezda Nate Robinson, a na Twitteru je objavio:

''Vau! Antonija Mišura mogla bi biti najljepša košarkašica koja je ikad zavezala tenisice'', napisao je oduševljeni Nate, igrač Chicago Bullsa.

Svaki je dan Antonijinih udvarača sve više. Suigračice tvrde da zabranjuju pristup svima zainteresiranima, no pitanje je dokad će biti uspješne...

Ključne riječi

Komentara 12

PE
Pegaz
10:16 02.08.2012.

Ma dobro, pa cura je zgodna, ali brate mili, da je bas najljepsa sportasica ikada na kugli zemaljskoj....ne pretjerujmo.

AA
aaaaaaaaaaaa
10:34 02.08.2012.

Slazem se sa tvojim misljenjem Nate Robinsone.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
10:11 02.08.2012.

Koka je za 5,....ali i Isimbajeva nosi tenisice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije