Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNOWBOARD

Slovenci osvojili osmu medalju: Košir srebrni u paralelnom slalomu

Žan Košir
Reuters (Ilustracija)
22.02.2014.
u 12:57

Koširu je to druga medalja na ovim Igrama, u paralelnom veleslalomu bio je brončani. To je inače osma medalja Slovenaca u Sočiju.

Slovenija ima novu medalju na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju. U paralelnom slalomu snowboardera srebrni je bio Žan Košir. Njemu je to druga medalja na ovim Igrama, u paralelnom veleslalomu bio je brončani. To je inače osma medalja Slovenaca u Sočiju.

Do zlata je stigao naturalizirani Rus Vic Wild koji je u dvije vožnje finala bio brži od Košira. Brončana medalja ide u Austriju k Benjaminu Karlu.

Foto: Reuters (Ilustracija)

U ženksoj konkurenciji najbolja je bila Julia Dujmovits koja je u finalu bila brža od Njemice Anke Karstens. I brončana medalja ide u Njemačku, a osvojila ju je Amelie Kober.

>> Malec u posljednjem nastupu u Sočiju završila na 53. mjestu

Komentara 4

PI
pidocha
15:50 22.02.2014.

,...kekeci su postali zimska sportska sila,svaka čast,čestitam,

DE
DERATIZACIJA
14:18 22.02.2014.

Bio bi pošteno od novinara da nama koji nismo tako upućeni o kakvom se tu sportu radi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije