Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12,5 KM DOHVATNO

Faku tek 31. mjesto, Bjoerndalen propustio ispisati povijesti, zlato za Fourcadea

Jakov Fak (1)
10.02.2014.
u 16:58

Legendarni Norvežanin Ole Einar Bjoerndalen osvojio je četvrto mjesto i tako propustio ispisati povijest Igara. Naime, da je osvojio medalju bila bi mu to 13. na Igrama čime bi preskočio sunarodnjaka Bjorna Daehlieja i postao najuspješniji zimski sportaš ikad.

Jakov Fak, hrvatski biatlonac koji nastupa za Sloveniju, je na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju na utrci biatlonaca na 12,5 kilometara dohvatno zauzeo tek 31. mjesto.

Za razliku od sprinta na 10 kilometara u subotu kada je zauzeo deseto mjesto, ali je gađao savršeno, danas Fak nije bio toliko precizan. U četiri serije gađanja imao je čak šest promašaja. Kako su promašaji značili kaznene krugove, već nakon prvog gađanja bilo je jasno kako je Fak daleko od borbe za medalje jer je imao dva promašaja.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Fak je na kraju u cilj ušao sa 2:22.6 zaostatka za pobjednikom Francuzom Martinom Fourcadea. Drugi je završio Čeh Ondrej Moravec, a treći još jedan Francuz Jean Guillaume Beatrix.

Legendarni Norvežanin Ole Einar Bjoerndalen osvojio je četvrto mjesto i tako propustio ispisati povijest Igara. Naime, da je osvojio medalju bila bi mu to 13. na Igrama čime bi preskočio sunarodnjaka Bjorna Daehlieja i postao najuspješniji zimski sportaš ikad.

Biatlon, 12,5 km dohvatno:

1. Martin Fourcade 33:48.6
2. Ondrej Moravec +14.1
3. Jean Gullaume Beatrix +24.2
4. Ole Einar Bjoerndalen +25.9

>> Ole Einar Bjørndalen - Jordan s puškom tek je počeo lov...
>> Fak deseti u sprintu na 10 kilometara, zlato za legendarnog Bjoerndalena

Komentara 4

Avatar TinaMazze
TinaMazze
17:14 10.02.2014.

Fak ...hihihihihihihihihihihihi ...dragi Janezi za 370 tisuća Eura mogli ste kupiti i boljega!!!

DU
Deleted user
18:23 10.02.2014.

FAK Fak. Boli nas ona stvar za placenika.

MA
matildica
19:20 10.02.2014.

da je fak hrvatski biatlonac nastupao bi za hrvatsku i baš mi je drago što je tako uspješan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije