Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETI SLUČAJ

Dopingiran i letonski hokejaš, kriva je – prehrana

Doping Soči
Foto: Reuters (Ilustracija)
Autori: Karlo Ledinski, Ante Buškulić
23.02.2014.
u 23:20

Nakon njemačke biatlonke i talijanskog bobista, još je troje sportaša palo na dopinškom testu u Sočiju. Letonski hokejaš Vitalijs Pavlovs nakon četvrtfinalnog poraza od Kanade, a ukrajinska cross-country skijašica Marina Lisogor nakon utrke sprinta u utorak.

Ona je priznala krivnju i odbila B uzorak. Uz švedskog hokejaša Backstroma, broj slučajeva u Sočiju došao je do pet, a četiri na stimulanse koji mogu biti uneseni u organizam kao dodaci prehrani. Pavlovs je rekao da koristi dodatke prema uputama liječnika u klubu Dinamo iz Rige.

Hrvatica iz Gradišća izbjegla smrt i osvojila zlato

Austrijska snowboarderica Julia Dujmovits (26) osvojila je zlato u paralelnom slalomu, a za nas je zanimljivo što je Julia Hrvatica iz Gradišća. Ovo joj je najveći uspjeh u karijeri, a prošle godine bila je svjetska doprvakinja u istoj disciplini. Zanimljivo, Julia je 2000. za dlaku izbjegla smrt.

Imala je karte za vlak koji iz austrijskog Kapruna vozi na vrh glečera, no na bratovo inzistiranje u zadnji su čas na trening ipak odlučili otputovati žičarom. Poslije su shvatili da su imali puno sreće jer je vlak imao nesreću u tunelu, a u požaru je poginulo 155 ljudi.

>> Zatvorene Igre u Sočiju: Rusi su najuspješnija nacija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije