Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotke se šire

Ova rukometna golmanica postala je apsolutni hit Olimpijskih igara u Riju!

Angola
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
09.08.2016.
u 13:47

Angolske rukometašice imaju dvije pobjede iz prva dva susreta

Rukometašice Angole pobijedili su noćas Crnogorke sa 27:25 i tako nastavile bajkovit ulazak u olimpijski turnir. Naime, one su u prvom kolu s 23:19 pobijedile Rumunjke i više ih nitko ne podcjenjuje.

A najvećih hit prvenstva je golmanica Angole Teresa Almeida. Ova korpulentna rukometašica ima 98 kilograma i prava je noćna mora protivnicama jer odlično brani na ovom prvenstvu. Uz to, njezin pomalo neuobičajen izgled za sportašicu privukao je puno pozornosti pa su se njezine fotografije brzo počele širiti internetom. Bilo je, naravno, i provokacija i ružnih riječi, ali Teresa je takvim zlobnicima odgovorila na Facebooku.

"Ponosna sam na to što sam debela", napisala je golmanica Angole i dobila puno pozitivnih reakcija. Otkrila je da će uskoro otići na dijetu jer se udaje u prosincu i želi izgledati lijepo u vjenčanici.

Komentara 1

ST
Stjef
13:55 09.08.2016.

Evo zašto toliko ljudi u Angoli nema ništa za jesti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije