Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji u povijesti?

Srbija slavi zlato: Hrvati sanjali ste Teodosića, a sada sanjate i vaterpolski Dream Team

Srbija
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
21.08.2016.
u 10:08

Pobjeda Srbije slavila se u mnogim tamošnjim gradovima, ali i u Banja Luci, istočnom Sarajevu, sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice...

Nakon osvajanja zlata u finalu protiv Hrvatske, Srbija danas slavi svoje vaterpoliste. Naslovnicama novina dominiraju hvalospjevi u kojima su svoju momčad proglasili najvećom u povijesti, vaterpolskim Dream Teamom, uspoređujući je sa slavnom jugoslavenskom generacijom koja je dominirala krajem 1980-ih te talijanskom koja je pod vodstvom Ratka Rudića u 1990-ima osvojila sve što je mogla osvojiti.

- Vaterpolisti, jaki ste kao zemlja. Pobjedom protiv Hrvatske zaokružili ste jednu od najvećih dominacija jedne momčadi u nekom sportu - piše Telegraf nakon što je Srbija svjetskom i europskom naslovu pridodala i onaj olimpijski u Riju. 

- Kaznena ekspedicija od koje nema spasa demolirala je te očitala vaterpolo lekciju sad već bivšim prvacima - napisao je MozzartSport dok je portal Sportske.net napisao:

- Hrvati su sanjali Teodosića, sada sanjaju i Mandića.

Blic je pak naveo kako je zlatna medalja 'čudo nad čudima' budući da se mnogi klubovi gase te da vaterpolo u Srbiji - 'umire'.

Pobjeda Srbije slavila se u mnogim tamošnjim gradovima, ali i u Banja Luci, istočnom Sarajevu, sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice...

>>Hrvatska nije obranila zlato! Tucak: Bili su bolji, ali uz ovakav kriterij suđenja nismo ni mogli protiv Srbije

Komentara 161

DU
Deleted user
10:26 21.08.2016.

Molim vlasnike Večernjeg lista da smanje emocije. Hrvati su sretni sa svojih 10 medalja, od zlatnih do brončanih.

KO
koliba
10:23 21.08.2016.

Ne znam dal sam na Hrvatskom ili Srpskom portalu?!

IA
iceubb.ad
10:31 21.08.2016.

Čestitam Hrvatima na fer i poštenoj borbi. Takođe čestitam na 10 medalja, nismo ni mi loši sa 7,s obzirom da smo male države to je baš lep uspeh pozz iz Srbije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije