Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mPošta

Odgodite plaćanje računa i birajte kako ćete slati svoju poštu!

Posta
Foto: PR fotož
21.07.2016.
u 13:15

Mogućnost odgode plaćanja računa nije jedino što vam se nudi jer mPošta nudi štošta. Preuzmite aplikaciju na AppStoreu ili Google Playu i besplatno ju instalirajte na svoj mobitel ili tablet. Korištenje servisa i aplikacije ništa ne košta jer nema mjesečne naknade.

Po prvi puta u Hrvatskoj svoje račune možete plaćati platnim karticama svih banaka. Odaberite račune čije plaćanje želite odgoditi i platite ih kreditnom karticom. Ovakvu mogućnost odgode plaćanja računa danas u Hrvatskoj nudi jedino servis ePošta Hrvatske pošte i njegova mobilna aplikacija mPošta.

Mogućnost odgode plaćanja računa nije jedino što vam se nudi jer mPošta nudi štošta. Preuzmite aplikaciju na AppStoreu ili Google Playu i besplatno ju instalirajte na svoj mobitel ili tablet. Korištenje servisa i aplikacije ništa ne košta jer nema mjesečne naknade.

Za aktivaciju aplikacije mPošta potrebni su korisnički podatci i lozinka dobiveni kod prijave u servis u ePošta, a koja se može ugovoriti u bilo kojem poštanskom uredu ili kod poštara. Postanite korisnik i pri svakom plaćanju računa odaberite koje ćete platiti debitnim, a koje kreditnim karticama. Uz servis ePošta sami birate kada i kako ćete što platiti, a uz aplikaciju mPošta sve je još jednostavnije i brže.

Platite račune u nekoliko jednostavnih koraka. Aplikacija mPošta nudi mogućnost slikanja naloga koji želite platiti. Skeniranjem 2D bar-koda ili uplatnice brzo i jednostavno prenesite podatke s naloga za plaćanje. Naknada za plaćanje računa uvijek je ista, vrijedi za sve iznose koji se plaćaju i iznosi dvije kune po nalogu.

Na sigurnom pozadinskom sustavu koji stoji iza mobilne aplikacije mPošta možete čuvati brojeve svojih kartica radi bržeg i jednostavnijeg plaćanja. Kod plaćanja naloga možete odabrati kojom „spremljenom“ karticom želite provesti plaćanje.

Korisnici aplikacije mPošta mogu primati račune i ostale dokumente na svoj mobitel, a mogu i poslati s mobitela pismo na kućnu adresu ili registriranu poruku na elektroničku poštu. Uzmite poštu u svoje ruke i šaljite obična ili preporučena pisma, napišite ih na mobitelu i pošaljite a mi ćemo ih uručiti na traženu kućnu adresu. Uz aplikaciju mPošta, pošta je u vašim rukama!

>>Zbog napada na kolegu, slovenski poštari ne žele u romsko naselje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?