Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUZIMAJU DAH

Ovo su najzgodnije odbojkašice koje dolaze na prestižni turnir u Poreč

Liliana Fernández Steiner
Foto: Facebook
1/10
28.05.2015.
u 16:15

Marta Menegatti, Ilka Semmler, Marketa Slukova i druge ljepotice plijenit će pozornost

Ukupno 84 ženska i 96 muških parova najavilo je dolazak na prvo izdanje Swatch FIVB World Tour Major turnira u Poreču, što je jedna od najvećih prijava za jedan takav turnir Svjetske serije u odbojci na pijesku.

Izniman odaziv igrača najbolja je potvrda organizatorima za odlično obavljene pripreme, ali isto tako i potvrda da je FIVB napravio odličan potez kada je za domaćina turnira Major serije odabrao upravo Poreč, koji je prva stanica turnira Swatch FIVB Major serije na kojem će se najbolje svjetske igračice i igrači odbojke na pijesku natjecati za nagradni fond od 800 tisuća američkih dolara, ali i za vrijedne bodove za kvalifikacije na Olimpijske igre u Rio de Janeiru 2016. godine.

Ne treba smetnuti s uma da će turnir pratiti u cijelom svijetu, TV prijenosi već su dogovoreni i dolazak su najavili mnogi novinari sa svih strana planeta. I bez obzira na to što se nekome to čini sporedno, svakako će mnogo pozornosti izazivati najzgodnije odbojkašice, kao što je to u svakom sportu slučaj. Marketinški su primamljive, novinarima plijene pažnju i zbog njih se dolazi na tribine.

Još kad se zna da su "dresovi" u odbojci na pijesku takvi da otkrivaju mnogo, jasno je da se o odbojkašicama itekako priča i s te strane. Ni Poreč nije iznimka, a one kojima će se posvetiti posebna pozornost nevezana uz samu igru svakako su naše Maja Roško i Antea Tadić, a na svjetskoj razini atraktivna je Čehinja Marketa Slukova. Igra u paru s jednako atraktivnom Kristinom Kolocovom i trenutno su treće u ukupnom poretku. Ispred njih je njemački par Katrin Holtwick/Ilka Semmler, a potonja nije interesantna samo zbog umijeća koje pokazuje na pijesku. Fotografirala se za njemačko izdanje Playboya.

Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL

Ilka Semmler

Amerikanka Jennifer Kessy nije, ali mnogi bi voljeli da jest. Sa svojom partnericom Emily Day samo među najboljima na svijetu već se mnogo puta zahvaljujući izgledu fotografirala za prestižne ženske i sportske časopise.

A kao najzgodniji par glase Brazilke Agatha Bednarczuk i Barbara Seixas De Freitas, pete u ukupnom poretku. Španjolka Liliana Fernández Steiner bit će sasvim sigurno miljenica muške publike i navijat će se za nju i Elsu Baquerizo McMillan.

Ali, daleko najviše pažnje uvijek izaziva zanosna Talijanka Marta Menegatti, crnka koja ni na jednom turniru ne može naći mira od novinara i obožavatelja. U Italiji je dobivala i brojne ponude magazina Playboy, ali ih je sve odbila. Pokušali su joj se "umiliti" 2012. godine, kad su je uvrstili među najljepše sportašice na OI u Londonu.

Sve u svemu, tko dođe u Poreč pratiti turnir, sigurno neće požaliti.

>> U Poreču započinje nova era svjetske odbojke na pijesku!

Komentara 1

Avatar salko1951
salko1951
16:45 28.05.2015.

Sex na pijesku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije