Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odbojka na pijesku

Prognoza za Poreč u narednom tjednu

Odbojka na pijesku
Foto: VL
1/3
29.05.2015.
u 12:20

800.000 dolara - brojka je kojom valja započeti priču o Poreč Majoru jer takav nagradni fond u Hrvatskoj nije vidio još nijedan sportski događaj u povijesti.

Prema najnovijim prognozama, kako meteorološkog zavoda, tako i zavoda za sport, zabavu i ostale ljetne aktivnosti, narednog tjedna, od 2. do 7. lipnja u Poreču će preovladavati iznimno sunčano vrijeme, a zabava će puhati iz svih smjerova, pretežno u predjelima uvale Peškere.

U jutarnjim dijelovima temperature će biti tople, a na svjetlucavom pijesku očekuju se najužareniji pokreti najboljih pjeskaša svijeta. Kraće rečeno – Poreč Major idući će tjedan zapaliti Poreč i donijeti Istri pravi sportsko-zabavni spektakl, koji će pratiti deseci televizija diljem svijeta.

800.000 dolara - brojka je kojom valja započeti priču o Poreč Majoru jer takav nagradni fond u Hrvatskoj nije vidio još nijedan sportski događaj u povijesti. Pa bi baš zato svi htjeli zaigrati na porečkom pijesku, koji je proteklih dana u stotinama tona pristizao u ovaj mali istarski grad. Walsh, Rosenthal, Dalhausser, Larissa, Talita imena su dobro poznata sportskim entuzijastima jer su to neki od najboljih svjetskih igrača i igračica odbojke na svijetu, koji će početkom tjedna stići u Istru.

U punih šest dana vrhunskog sporta i prvoklasne zabave, u Poreču će se odigrati više od 200 mečeva, o kojma će voditi brigu preko 120 sudaca na jednom glavnom i pet pomoćnih terena, izgrađenih u posljednjih mjesec dana za potrebe ovog velikog turnira koji predstavlja prvu postaju najveće svjetske serije Swatch Beach Volleyball Major Series, čiji je cilj odbojku na pijesku postaviti u sami vrh svjetskog sporta.

Turnire će uživo prenositi deseci televizija diljem svijeta, a polufinale i finale u subotu i nedjelju u Hrvatskoj će uživo prenositi televizija RTL2. Hrvatska u turniru ima i svoje predstavnike, Maja Roško i Antea Tadić te Dalida Vernier i Tea Jurić u ženskoj konkurenciji i Filip Silić i Ivan Zeljković te Nikša Dell'Orco i Ivan Đorđević u muškoj konkurenciji.

Poreč i Hrvatska spremni su svijetu pokazati da su dostojni domaćini jednog ovakvog globalnog događaja, a odbojka na pijesku spremna je pokucati na velika vrata, zavladati svijetom i unijeti u svjetsku sportsku scenu dašak mora, zabave i vrhunske interakcije između igrača i publike.

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje. Više informacija na www.swatchmajorseries.com.

>>Ovo možda niste znali o odbojci na pijesku, ali vrijeme je da doznate

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije