Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.12.2013. u 12:00

Iako joj je životopis jak – magistrirala u Škotskoj, radila u istraživačkim laboratorijima u SAD-u i V. Britaniji – šum plitvičkih slapova očito za L. Bertović nije bio stimulativan

Na Plitvice je došla kao velika zvijezda, a otišla kao zadnja gubitnica; najkraći je opis 16-mjesečnog rada Lidije Bertović na čelu našeg najpoznatijeg nacionalnog parka.

Nedugo nakon što je Mihael Zmajlović postao ministar zaštite okoliša, u kolovozu 2012. za šeficu Plitvičkih jezera postavlja “čudo od žene”. Iako joj je životopis jak – magistrirala u Škotskoj, radila u istraživačkim laboratorijima u SAD-u i V. Britaniji – šum plitvičkih slapova očito za L. Bertović nije bio stimulativan, barem ne za posao koji je trebala obavljati.

No zato je njezino šefovanje bilo stimulativno za novinare. Brzo, već u studenome 2012., postala je medijska zvijezda jer je objavila natječaj za kupnju luksuznog terenca vrijednog 600 tisuća kuna. Zaredale su druge afere pa je zapravo jedino pravo pitanje: zašto je Zmajloviću trebalo toliko dugo da shvati da je na Plitvice poslao krivu osobu.     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?