Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.11.2013. u 14:00

RTL-ovci su se borili s jakim jugom, galebovima i gostima koji im ruše teze, ali sjajno su odradili stanje na ulicama prije "utamice nad utakmicama"

Činjenica broj 1: Sve su oči, izuzmemo li moje drage susjede koje ni ne znaju tko igra, bile uprte u Niku Kovača, njegovih 11 (10) odabranih na Maksimiru i put u Brazil...Činjenica broj 2: Zbog straha da ne doživim srčani udar utakmicu nisam gledala, mada naravno znam rezultat (jupi!) i prepuštam kolegama iz sportske redakcije da pišu o istoj. Činjenica broj 3: Zbog tzv. showbizz emisije RTL Televizije, stanovitog Exkluziv Tabloida, koji po novom traje punih 60 minuta, jedva sam se suzdržala od nasilja nad vlastitim televizorom.

Spriječila me u tome činjenica broj 4, a ta je da imam još 10 rata za otplatit... Dakle, ta jednosatna emisija, koju mahom čine red reklama i rehabilitacije davno uglaslih zvijezdica domaćeg estradnog neba (gdje li su iskopali Josipa Katalenića?!) ili je televiziji jako isplativa (iz komercijalnih razloga) ili se trude iz svog etera otjerati i one najzaljubljenije u tračeve. Čujem da je kormilo preuzeo Daniel Delale pa zaključujem dvije stvari: ili nema "pjesničku" slobodu ili je na kreativnoj nuli. Jer onaj Delale kakvog ja pamtim vješto je balansirao na oštrici neukusa i kiča, svaki put poentirajući "u sridu". S ovakvim konceptom uspjeva jedino zabiti - autogol. Kad bojkotiraš repku shvatiš pak da si osuđen na "jao majko" program. Razumijem ja da Dr.Oz svoju popularnost duguje tisućama fanova diljem svijeta, ali stvarno, Hrvati, zar se uspjevate poistovjetiti sa sveameričkim problemima? Zaista? Ili vam je to samo još jedna u nizu onih "mozak na pašu" emisija? Ovo drugo mogu razumjeti. Uzmemo li u obzir stanje u državi, činjenicu da dužnosnici u zatvor odlaze kao na traci, shvaćam da nam svima treba još magle. Čak ću reći što gušća to bolja...A kako ne bi ispalo da imam nešto protiv RTL-a, nakon dugo vremena pohvalit cu njihovu središnju informativnu emisiju. Ne zbog priloga o tome kako je "jugo tako jako da i galebovi ne lete", nego zbog javljanja sportskih reportera uživo. Da se natječu u "Plesu sa zvijezdama" u maniri Milke Babović isukala bih im čitu "desetku".

PLUS

Goran Vlaović kao sukomentator u najavnoj emisiji ponovno se pokazao kao sjajan izbor. Nadam se samo da neće završiti kao Igor Štimac.

MINUS

Dobro jutro Hrvatska uistinu, svim kozmetičkim zahvatima unatoč, postaje jedna vrlo negledljiva emisija. I sigurno nije servis građanima

Komentara 2

MA
malaplava1
17:09 21.01.2014.

pa jel decko trazio da ga slikaju, ZA BOGA MILOGA ISAO JE PO PAKET! Ili je to zabranjeno?,a tko dize prasinu?novinari naprave vijest ix svakodnevice. pustite ljude da zive!

IB
ivan.biljan68
18:51 20.05.2015.

Muka mi je...idem"fol telefonirati,"pa što si ovaj,mekad lijep i dečko dobrog glasa dopustio,da piše o njemu crno,crna kronika? To ni sanjat nisam uspio.Da Vitasović okrene koju čašicu ili naš Grdović,nije vijest ali ovo je pjesma nad pjesmama. Iznevjerio si nas...mnoge i ne volimo te više... emeritus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?