Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETRA BOJIĆ

Obradovale su me djevojke koje su prvi put bile na snijegu

Petra Bojić
Foto: Privatni album
1/15
29.11.2016.
u 19:00

– Proveli smo prelijepih, ali i napornih devet dana u hotelu Horizont u Slovačkoj u mjestu Stara Lesna. Svaki dan smo od jutra do mraka imali brojne obaveze – raportirala nam je naša Miss Supranational

Sudionice finalnog svjetskog izbora Supranational, među kojima i naša Petra Bojić,  vratile su se s priprema u Slovačkoj u Poljsku, gdje će se 2. prosinca izabrati najljepša.
 – Proveli smo prelijepih, ali i napornih devet dana u hotelu Horizont u Slovačkoj u mestu Stara Lesna. Svaki dan smo od jutra do mraka imali brojne obaveze. Ujutro smo imali doručak, poslije njega probe i koreografije za finalnu večer. Ista stvar je bikla i iza ručka.  Fotografi bi nas svaki dan fotografirali po skupinama – priča Petra. Bilo je i trenutaka za odmor.

Opuštanje u wellnessu

 – Imali smo dva dana u tjednu kad smo se mogle opustiti  u spa i wellnessu i napraviti lijepe privatne fotkice – istaknula je naša predstavnica. U Slovačkoj ih je zatrpao snijeg.

– Uh, dobro je napadao. Posebno su mu se obradovale djevojke koje nikad nisu imale zimske radosti. Posjetili smo ledeni dvorac na vrhu planine u Staroj Lesni. Naravno, jedan cijeli dan provele smo u šopingu, u jednom njihovu trgovačkom centru – istaknula je Petra.
U Krynici Zdroj, gdje je finale izbora, djevojke će sljedeća dva dana imati naporne generalne probe na velikom stageu. Izbor 2. prosinca počinje u 20 sati.

>>Petra Bojić: želim završiti fakultet i otputovati na Kubu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije