Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANOST

Novo vozilo hitne pomoći stiglo u Ozalj

29.01.2009.
u 18:19

OZALJ – Zahvaljujući višegodišnjoj suradnji ozaljskih poduzetnika i Karlovačkoj županiji, Dom zdravlja u Ozlju dobio je novo vozilo hitne medicinske pomoći. Uime djelatnika te zdravstvene ustanove zahvalila je ravnateljica Nada Diković:

– Uime Doma zdravlja Ozalj zahvaljujem osnivaču Karlovačkoj županiji na osiguranim sredstvima za nabavu vozila i gospodarskim subjektima s područja našeg grada. Županija je osigurala 320.000 kuna. Budući da je novo vozilo stajalo 340.000 kuna, sredstva nisu bila dostatna. Obratili smo se s molbama da nam pomognu naši poduzetnici, što su i učinili – kazala je ravnateljica N. Diković.

Toj hvalevrijednoj akciji odazvalo se njih osam: GBB, AB gradnja, ACM, Pletix, Karlovačka banka, Udruženje obrtnika Ozalj, obitelj Žganjer i HS produkt.

U vrlo kratkom roku prikupljen je preostali potrebni novac i novo vozilo hitne medicinske pomoći dopremljeno je iz Zagreba, te je odmah stavljeno u uporabu. Ozaljski liječnici zadovoljni su novom i modernom opremom koja će im olakšati rad, a pacijentima će poboljšati razinu zdravstvene usluge. Inače, ozaljskim privatnicima takve humane akcije nisu strane. Tako su nedavno i gradsku Osnovnu školu Slave Raškaj potpuno opremili klimatizacijskim uređajima. (A. V.)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?