Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stižemo u Gornju Dubravu

Nova Večernjakova tribina u srijedu u 18.30 sati u Kulturnom centru Dubrava

21.01.2015.
u 12:00

Na pitanja građana na koja će odgovarati gradski pročelnici, njihovi suradnici kao i predstavnici Zagrebačkog holdinga

Nakon kratke pauze Večernjakov tim nastavlja s održavanjem tribina "Želite li bolji kvart?" namijenjenih stanarima koji svojim idejama i prijedlozima žele poboljšati život u svome kvartu. Nova jednosatna rasprava održat će se u gradskoj četvrti Gornja Dubrava u srijedu 28. siječnja u 18.30 sati u dvorani kulturnog centra Dubrava, Avenija Dubrava 51/a.

Kada će se sagraditi dvorana u Osnovnoj školi Granešina, hoće li se i kada sagraditi zgrada XII. gimnazije na području mjesnog odbora Središte, kada će se sagraditi produžena Kolakova ulica samo su neka od pitanja građana na koja će odgovarati gradski pročelnici, njihovi suradnici kao i predstavnici Zagrebačkog holdinga.

Već od danas stanari gradske četvrti Gornja Dubrava svoja pitanja mogu slati na Večernjakov mail gradska@vecernji.net ili svoje pitanje postaviti pozivom na broj 01/6300-455.

Svoja će pitanja čitatelji moći ubaciti i u Večernjakovu kutiju na sam dan održavanja tribine "Želite li bolji kvart?" koja će biti postavljena ispred ulaza u dvoranu. Ulaz na jednosatnu raspravu za stanare gradske četvrti Gornja Dubrava besplatan je, a odgovori na sva pristigla pitanja bit će objavljeni u Večernjem listu.

Svi stanari spomenute gradske četvrti svoja pitanja mogu slati na mail gradska@vecernji.net ili na broj 01/6300-455

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije