Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor na privatizaciju

ZZD: O Dinamovoj sudbini odlučuju isključivo članovi kluba!

Dinamo, Bad Blue Boysi
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
17.09.2014.
u 11:55

U slučaju da su naklapanja o preoblikovanju točna, unaprijed upozoravamo "investitore" da ćemo prava članova Dinama zaštititi svim pravnim sredstvima, pa neka dobro promisle gdje će i kako investirati.

Nakon što su se u medijima pojavila nagađanja da će se Dinamo privatizirati, a Zdravko Mamić izjavio da se o tome razmišlja, priopćenjem se javila Građanska inicijativa Zajedno za Dinamo. njihov dopis donosimo vam u cijelosti.

"U vezi novinskih priča o "privatizaciji", podsjećamo da o privatizaciji, točnije PREOBLIKOVANJU našeg Dinama NE može odlučivati šačica ljudi u krnjem Izvršnom odboru koji nisu uopće birani od članova, baš kao niti jedno tijelo onoga što samo sebe danas naziva Dinamo. Za tako nešto nemaju ni mandat, niti legitimitet. O ikakvom preoblikovanju koje bi moglo rezultirati i nekom privatizacijom, mogu odlučivati JEDINO SVI ČLANOVI Dinama.

Podsjećamo prije svega i vraćamo prazne debate na važniju stvar, da nelegitimna upravljačka tijela sadašnjeg kluba i nakon isteka roka od drugostupanjske inspekcije prije koji dan, NISU uredila izbore u klubu i obavještavanje članova. Tek kada klub postane demokratski i zakonski uređen, svi članovi će moći odlučivati o tom i o svim drugim pitanjima.
Odbijamo i gadi nam se spekulirati postoji li ovaj ili onaj dogovor, Saudijac "iz rukava" ili bilo kakva "privatizacija na hrvatski način" ili je ovo tek jedan od pokušaja paničnog skretanja teme sa jasnih i u roku dospjelih obveza da Dinamo zaživi kao normalan klub.
U slučaju da su naklapanja o preoblikovanju točna, unaprijed upozoravamo "investitore" da ćemo prava članova Dinama zaštititi svim pravnim sredstvima, pa neka dobro promisle gdje će i kako investirati.

Dinamo je vlasništvo njegovih članova, nikakvi bespravno useljeni podstanari ne mogu i neće donositi odluke o njegovoj prodaji!

GI ZZD U Zagrebu 17.9.2014."

>>Zdravko Mamić: Moramo razmišljati 
i o privatizaciji kluba

Komentara 16

VL
vladek
13:23 17.09.2014.

Ma pogledaj ovu zamaskiranu bandu.Oni će odlućivati o sudbini Dinama.Ovakove bi policija odmah strpala iza rešetaka.Ovo je potkupljena raja.

Avatar cluesblues
cluesblues
13:01 17.09.2014.

a kaj na to sve veli inicijativa "za nas hajduk"?…a jos se nije oglasila ni cetvorka iz noine arke koja je skupila svoju listu clanova peko fejsa…ovo je bas pravi uvod u sutrasnju tekmu...

SO
sonce
17:12 17.09.2014.

Vlasnik si ako imaš uložen kapital ali dionicu. Kao goli navijač nemaš ama ništa. Počeli novinari mutit vodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije