Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronađen mrtav

Zvjezdan Cvetković bio je jedan od najboljih braniča u Dinamovoj povijesti

zvjezdan cvetković
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/9
27.02.2017.
u 10:36

Cvetković je nogometnu karijeru započeo u Karlovcu, nogometnom klubu svog rodnog grada, a 1980. priključio se modrima.

Zvjezdan Cvetković (57), bivši nogometaš Dinama, pronađen je mrtav jutros u garaži na Kostanjevcu na području Maksimira, gdje je živio. Policijski očevid još je uvijek u tijeku pa će se detalji oko ovog događaja saznati naknadno.

Cvetković je nogometnu karijeru započeo u Karlovcu, nogometnom klubu svog rodnog grada, a 1980. priključio se modrima. Cvetković je jedan od najboljih braniča u Dinamovoj povijesti. Za plave je od 1980. do 1987. odigrao 492 utakmice, potom je četiri godine (1987. – 1991.) bio član bundesligaša Waldhofa iz Mannheima, a ima i devet nastupa za jugoslavensku reprezentaciju. 

Po završetku igračke karijere bio je kratko Dinamov trener (2005.) pa sportski direktor i skaut. Trenirao je zaprešićki Inter i banjalučki Borac. Kao trener Zaprešićana u trećoj ligi 2000. napravio je incident nakon kojeg je bio smijenjen.

Naime, nakon utakmice Intera i Trnja u Zaprešiću, Cvetković je fizički napao glavnog suca Velibora Miličevića i njegova pomoćnika Davora Pribanića. Cvetković je tada bio suspendiran na šest mjeseci.

Za više sporta posjetite našu novu Facebook stranicu Večernji list - Sport

>>Bivši igrač Dinama Zvjezdan Cvetković pronađen mrtav u garaži

>>Legendarni branič Dinama prijetio partnerici zbog poruka drugih muškaraca

>>Otac Zvjezdana i Bore Cvetkovića zaklan za kartaškim stolom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije