Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što ih je isprovociralo?

Pogledajte verbalni napad Zorana Vulića i kapetana Splita na navijače Dinama!

Zoran Vulić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
22.05.2015.
u 17:44

Snimka ne pokazuje kako je incident nastao, ali vidi se napadno ponašanje i čuju se teške psovke upućene dinamovcima.

Nogometaši Splita izgubili su od Dinama na stadionu Maksimir finale Kupa nakon izvođenja jedanaesteraca (2:4), ali mogu biti ponosni jer su izdržali 120 minuta, a da nisu primili pogodak, s tim da su od 92. minute imali igrača manje. No biti tako blizu cilja zna biti frustrirajuće pa se treneru Zoranu Vuliću i kapetanu Nini Galoviću dogodilo da na potpuno neprimjeren način napadnu navijače Dinama.

Teškim psovkama i uz napadan ton obrušili su se na navijače hrvatskog prvaka na tribini Zapad. Sve se odvijalo dok su se nogometaši Splita penjali prema svečanoj loži, gdje su im uručene medalje za osvajanje drugog mjesta. Predvodili su "kolonu" Zoran Vulić i kapetan Nino Galović, a potom se nešto dogodilo, nešto što je izazvalo žestoku reakciju.

Snimka ne pokazuje kako je incident nastao, ali vidi se napadno ponašanje i čuju se teške psovke upućene dinamovcima. Što god da je razlog, izgovora za takvo ponašanje nema jer nisu igrači, treneri ili klupski dužnosnici ti koji moraju tražiti pravdu u takvim situacijama. Ako im je netko nešto dobacio ili fizički nasrnuo na njih, morali su to prijaviti zaštitarima ili se poslije požaliti organizatoru, odnosno delegatu utakmice. Ovako su bili izrazito loš primjer i ostavili loš okus u ustima.

Opravdanje nije ni Vulićevo nezadovoljstvo suđenjem Ivana Bebeka, koji ga je isključio u 107. minuti jer je prežestoko protestirao zbog odluka koje mu se nisu svidjele. Radije neka zaboravi na te negativnosti i bude ponosan na uspjeh, koji je ionako bio cilj uprave Splita prije početka sezone.

>> Dinamo 13. put osvojio Hrvatski kup

Komentara 35

SO
sonce
18:33 22.05.2015.

Vulić i kultura to su dva razlićita pojma. Sve trenere nakon neprimernih izjava strogo kazniti, da se nauće ponašanja i prestanu lagati icviliti.

MO
mojazemlja
18:00 22.05.2015.

Error loading player: No playable sources found...što da pogledamo.Vi ste stvarno Jazavci..

MA
Majur
21:17 22.05.2015.

Psuje Mamić psuje Vulić..... kaznite ih obojicu ili prestanite potpirivati vatru glupostima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije