Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PRATIMO IH'

Mamić otkrio moguća pojačanja: Želi beka Porta i bivšeg kapetana Ajaxa

Zoran Mamić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/6
08.02.2016.
u 11:44

– Zbog ozljede Pivarića i Muse, koji ima dosta problema s ozljedama, gledali smo i još uvijek gledamo dvojicu igrača koji su nam se jako svidjeli – kaže Mamić.

Dinamo se nakon priprema u Rovinju i Španjolskoj vratio u Zagreb gdje će u srijedu igrati četvrtfinale kupa protiv Intera. Trener Zoran Mamić imao je velikih problema s ozljedama momčadi.

– Nisam presretan pripremama u nogometnom smislu jer iz puno objektivnih razloga nismo napravili što smo htjeli, a to je standardizirali momčad. Evo, nakon Šahtara također smo imali problema jer je Schildenfeld dobio jaki udarac u šaku i nešto je puknulo, a Eduardo je utakmicu branio sa slomljenim prstom. Tome još dodamo tešku ozljedu Pivarića, Soudanija koji je propustio dio priprema, Brekalu je također puknuo prst odnosno Taravela, Sigalija i Pjacu koji nisu odradili pripreme kako treba – rekao je Mamić, prenosi službena stranica Dinama.

Osvrnuo se i na moguća pojačanja.

– Zbog ozljede Pivarića i Muse koji ima dosta problema s ozljedama, gledali smo i još uvijek gledamo dvojicu igrača koji su nam se jako svidjeli. Jedan od njih je Jose Angel Diaz koji je iz Rome došao u Porto i koji u obzir dolazi tek od ljeta, a drugi je Nicolai Boilesen iz Ajaxa koji je bio čak i njihov kapetan, ali se nije dogovorio s klubom oko novog ugovora koji mu traje do ljeta i vidjet ćemo što će biti od toga. Zasada je sve otvoreno.

Pohvalio je Petra Stojanovića koji je ove zime stigao iz Maribora.

– Petar je sigurno pojačanje, a treba naglasiti kako kod njega postoji i golemi prostor za napredak koji će doći s radom i iskustvom.

Osvrnuo se i na Antu Ćorića.

Fizički je ojačao i on treba biti važan dio naše momčadi te dobiva slobodu u našoj igri. Bez obzira na zaigranost i vic koji on ima i koji ne smijemo "ubijati", zbog čega i ima apsolutnu slobodnu u ofenzivnom dijelu igre, ipak u nekim segmentima mora dići razinu koncentracije i odgovornosti u igri.

Mamić je za kraj prokomentirao Rijeku i Hajduk.

– Već sam nekoliko puta rekao da je Rijeka uz Dinamo najozbiljniji klub u Hrvatskoj. Hajduk je imao dobar prvi dio sezone, ali ako se gleda cijela godina, mislim da ipak teško mogu pratiti nas i Rijeku. Ipak, drago mi je da i jedni i drugi, osim što stvaraju pritisak na nas, sada ga stavljaju i na sebe i jasno govore da žele biti bolji i to je dobro za hrvatski nogomet i za sve nas.

>> Marko Rog: Uvjeren sam da ću ja zezati svog susjeda Brezovca

Komentara 3

TA
tarzan
19:37 08.02.2016.

Možeš dovesti i Messija i Ronalda sve ti je uzalud kad si ti nula od trenera

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
12:20 08.02.2016.

gospodine Mamić, na ovoj slici izgledate kao našmrkani propalica, a mjesto vam je kraj brata Zdravka - Remetinec!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije