Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI TRENER NA MAKSIMIRU

Zoran Mamić: Zdravko se želi koncentrirati na svoje probleme, a Dinamu će uvijek pomoći savjetom

Zdravko Zoran Mamić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/6
27.07.2016.
u 09:37

– Odluka da se povuče i iz HNS-a za neke je iznenađenje, znam što proživljava, želi se koncentrirati na svoje probleme, a Dinamu će savjetom uvijek rado pomoći – kazao je sadašnji trener Al Nassra.

Bivši trener Dinama Zoran Mamić na Maksimiru je sinoć pratio pobjedu nad gruzijskim Dinamom (2:0) u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka.

– Da, ovo je dobar rezultat. Publika je držala momčad svih 90 minuta. Kako vrijeme bude odmicalo, bit će sve bolji. Cico je pravi trener, vidjeli ste protiv Vardara kako je dobro reagirao s Benkovićem, i sad je vukao dobre poteze – kazao je bivši trener i direktor Dinama Zoran Mamić koji nije želio puno o Zdravku: 

– Odluka da se povuče i iz HNS-a za neke je iznenađenje. Znam što proživljava, želi se koncentrirati na svoje probleme, a Dinamu će savjetom uvijek rado pomoći – kazao je sadašnji trener Al Nassra.

>> Rog: Ćorić je pokazao kakav je igrač, Stojanović: Hvala Bogu da ga imamo

>> Cico Kranjčar: Mogli smo zabiti još koji gol, ali i ovaj rezultat je odličan

>> Dinamo za tri minute srušio gruzijskog prvaka, na korak je od playoffa Lige prvaka

Komentara 10

ED
europski dinamo
12:00 27.07.2016.

Zoki taman naucio posao i poslozio Dinamo kako spada i dovidjenja. Steta...

Avatar petrolio
petrolio
09:51 27.07.2016.

kad vidim ova mučenja dinama s vardarom, pa s tbilissiem, ispada da je zoki kao trener bio bolji od cice...vidjet ćemo dole će cico dogurati u EL

MA
Magnificus
12:21 27.07.2016.

protiv vardara nas je provukao pjaca, jučer čorić...ali ruku na srce, igramo loše i prolazimo na inidividualne bljeskove! nadam se da za mjesec dana nećemo s nostalgijom pričati kako je dinamo nekad dobro igrao dok je trenr bio zoran mamić?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije