Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ćuk nije razočaran

Zoran Mamić: Rog postaje glavni igrač, a Ćorić mora donositi prevagu

Zoran Mamić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
29.11.2015.
u 17:53

- Lokomotiva je ovdje došla u naletu nakon tri pobjede u nizu kojima smo isplivali iz opasne zone. Željeli smo to iskoristiti, u većem dijelu smo i uspjeli. No, kažem, tu postoji i velika razlika u individualnoj kvaliteti, kaže Ćuk.

Trener Dinama Zoran Mamić bio je zadovoljan nakon pobjede protiv Lokomotive (3:1).

- Čestitke momčadi na teškoj, ali zasluženoj pobjedi. Gledali smo zanimljivu utakmicu, vidjeli četiri gola i puno šansi tako da je publika mogla uživati. Mene kao trenera zadovoljava što smo nastavili pobjednički niz, nitko se nije ozlijedio i pripremit ćemo se za derbi jer nakon dugo vremena imamo tjedan da smo na okupu, a nemamo utakmicu – rekao je Mamić na početku pa objasnio što se dogodilo s Eduardom koji je dobio neugodan udarac u glavu.

- U sudaru je dobio jak udarac, na početku se činilo da ga treba mijenjati, ali on je inzistirao da je u redu i u nastavku s par dobrih obrana pokazao da je u redu – priča trener pa biranim riječima govori o Marku Rogu:

- Zabio je dva gola danas, ali već dulje vrijeme igra jako dobro i promiče se u jednog od glavnih igrača naše momčadi. Ima naše puno povjerenje i vraća to na najbolji mogući način.

Modri su danas stvorili puno odličnih šansi, no trenera ne brine nešto lošija realizacija.

- Sigurno da nije idealno kada promašimo toliko šansi kao danas i treba to popraviti, ali stvaramo prilike i uvijek se nađe netko tko zabije, a siguran sam da će i napadači doći na svoje – kaže Mamić pa zaključuje s Ćorićem koji je ušao i kvalitetno iskoristio svoje minute.

- Uz kvalitetu i znanje koje ima on može uvijek donijeti prevagu i to je put kojim treba ići.

Trener Lokomotive, Sreten Ćuk, kazo je kako je Dinamo pokazao da je kvalitetniji.

- U našoj ligi postoje tri momčadi, a to su Dinamo, Rijeka i Hajduk kod kojih uvijek na gostovanja dolazite kao autsajderi. Dinamo je i danas neovisno na turbulentno stanje u kojem se nalazi pokazao da je bolja momčad, a presudila je individualna kvaliteta - kazao je Ćuk, pa nastavio:

- Lokomotiva je ovdje došla u naletu nakon tri pobjede u nizu kojima smo isplivali iz opasne zone. Željeli smo to iskoristiti, u većem dijelu smo i uspjeli. No, kažem, tu postoji i velika razlika u individualnoj kvaliteti. Mogli smo možda nešto iskombinirati više, ali vjerujem kako publika danas nije ostala razočarana našom igrom.

Izvadili ste Franka Andrijaševića koji je bio jako dobar...

- Andrijašević je bio dobar, naš je ključni igrač ove sezone. Mi imamo bolnicu na kraju dana, pojačanja su nam ozlijeđena. Husejinovića nema do zime, Pamić je danas ušao da ga probamo je li sposoban za daljnje napore. Andrijašević nam puno znači, ali ima problema s kičmom i poslao je signal da osjeća te probleme. Nismo htjeli riskirati, niti izgubiti igrača na duži period - zaključio je Sreten Ćuk.

>>Marko Rog donio mir uoči derbija s Hajdukom

>>'Ćorić nije čudo od igrača, Pavičić je bolji od njega, a Čačić je dečko s asfalta'

Komentara 12

PA
pappmisi
17:59 29.11.2015.

Pa sto je OVO nema negativnog clanka o Zdravku Mamicu ???!!!

Avatar Titanov sin
Titanov sin
19:25 29.11.2015.

Nadam se da će splitski antitalenti pogledati snimku ove utakmice , da vide kako se kvalitetno udara po lopti, ne po nogama suparnika.

MO
mojazemlja
19:55 29.11.2015.

Po završetku utakmice,veliki broj navijača nisu htjeli napustizi stadion,te su dugo pljeskali..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije