Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOLDE PRIJAVIO TARAVELA

Mamić: Postoji mogućnost da Machado opet zaigra u Dinamu

Zoran Mamić
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
30.07.2015.
u 15:10

– Molde je prijavio Taravela zbog udaranja laktom, komisija se sastaje u ponedjeljak i ne znamo još hoćemo li moći na njega računati ili nećemo. Molili smo, ako je moguće, da odluku saznamo sutra – rekao je Mamić.

Dinamo sutra igra gradski derbi protiv Zagreba, no glavna priča u Maksimiru i dalje je incident koji je Paulo Machado napravio protiv Moldea.

– S njim smo jučer odradili kratki razgovor u kojem sam mu rekao da idućih nekoliko dana neće biti u svlačionici dok ne riješimo situaciju. Danas dolazi njegov agent, analizirali smo pravne mogućnosti koje, iskreno, nisu na našoj strani i vidjet ćemo danas. Teško je prijeći preko ovako nečega, ali kažem da imamo ograničene pravne mogućnosti i moramo izvući optimalno rješenje – rekao je trener Zoran Mamić, prenosi službena stranica kluba.

Na pitanje postoji li mogućnost da Machado opet igra u Dinamu, Mamić je odgovorio:

Postoji.

Molde je Uefi prijavio Taravela.

– Molde je prijavio Taravela zbog udaranja laktom, komisija se sastaje u ponedjeljak i ne znamo još hoćemo li moći na njega računati ili nećemo. Molili smo, ako je moguće, da odluku saznamo sutra – rekao je Mamić i dodao:

– Ne sjećam se da smo ikada tako nekoga prijavili nakon utakmice.

Mamić je potvrdio da se Ante Ćorić protiv Zagreba vraća u momčad. Prokomentirao je i medijske napise da želi dovesti Damira Šovšića.

– Još iz Zagreba smatram ga jednim od boljih veznih igrača u Hrvatskoj, a to potvrđuje i u Lokomotivi gdje je sazrio i izgleda još bolje.

>> Zoran Mamić najveći krivac, potpuno je promašio sustav!

Komentara 13

RS
rasta sev
16:26 30.07.2015.

Teško će bratu dati otkaz, reskirati će radije prolazak u 4. kolo kvalifikacija.

Avatar mlijeko
mlijeko
15:23 30.07.2015.

Kakvi su to ugovori koji nemaju klauzule o raskidu ugovora iz niza razloga, pa tako i nedisciplina i slično. U Dinamu II igraju Rukavina za 500.000 EUR-a godišnje, Lima za 300.000 EUR-a godišnje, pa može i Machado - 500.000 EUR-a. Ili se tu radi o tome da postoje još neki građanski ugovori uz ove ugovore pa ih je iz tih razloga ( teškoga srca i lakšega novčanika) teško razvrgnuti....

MI
mirko0410
21:38 30.07.2015.

Postoji mogućnost da budu Mamići istjerali još ovo malo navijača sa tribina ovim potezom. Inače u Maksimiru se fučkalo i puno većim igračima od ovog Machada ali su uglavnom se borili za naklonost tribina ali ovaj potez je dno dna. Inače sjećam se Viduke kad je protiv Ajaxa pogodil stativu, skoro se Maksimir srušil od zvižduka, šteta pobegel je u Celtic, kad bi barem ovaj Machado pobegel nekud.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije