Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO PRVAK

Mamić: Ovo je impresivno, ali nastavit ćemo nizati trofeje

Zoran Mamić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
01.05.2016.
u 21:54

- 11 godina je impresivan niz i dobro bi trebali pogledati u povijest europskog nogometa kako bi našli ovakav niz i klub koji toliko dugo dominira - rekao je Zoran Mamić.

Dinamo je danas remijem Rijeke i Splita i teoretski osigurao 11. uzastopni naslov prvaka Hrvatske.

- Velika čestitka svim navijačima Dinama, cijeloj momčadi kao i mojim kolegama u stožeru. Svi smo jako sretni što smo osvojili novi, nevjerojatan jedanaesti naslov prvaka zaredom! Rekao sam već puno puta da je ovo bila jako teška sezona zbog puno stvari, svi smo se jako potrošili, ali silan trud koji je momčad uložila kao i svi oko nje se isplatio jer smo danas dobili potvrdu da smo najbolji. Zaista jesmo najbolji i zaslužujemo ovaj naslov koji nas čini jako ponosnima - rekao je trener modrih Zoran Mamić pa dodao:

- 11 godina je impresivan niz i dobro bi trebali pogledati u povijest europskog nogometa kako bi našli ovakav niz i klub koji toliko dugo dominira. Cijenim Rijeku koja je u usponu, Hajduk je uvijek Hajduk, a liga nam je svake godine sve bolja, no naravno da kao sportaš i Dinamovac vjerujem da će Dinamo i u idućim godinama nastaviti nizati trofeje. Ipak, za početak treba proslaviti ovaj.

Slično razmišlja i kapetan Josip Pivarić.

- Presretni smo i ponosni što smo osvojili naslov prvaka! Za ovo smo naporno radili cijelu godinu i s ponosom možemo pogledati na tablicu koja jasno pokazuje da smo najbolji. Čestitam suigračima kao i našim trenerima i cijelom stožeru, a naravno i svim navijačima koji su bili uz nas ove godine. Dinamo je klub koji priznaje samo trofeje i jako smo ponosni što smo osvojili ovu titulu.

>> Rijeka nije uspjela slaviti, Dinamo je prvak Hrvatske!

Komentara 12

Avatar bosanac1951
bosanac1951
22:07 01.05.2016.

Čestitam Dinamu na 11. uzastopnom naslovu...Navijam za Dinamo oko 55 godina....Bravo dečki.

LU
lukivoda
00:32 02.05.2016.

tribine su impresivne čim nema nazovi navijača koji samo vređaju umjesto da navijaju za svoj klub i koji su rastjerali prave navijače sa stadiona.Kaj je manje tih antinavijača bilo bu i više publike pogotovo kad stasaju naši novi klinci.

DU
Deleted user
23:01 01.05.2016.

Gazi gubu moj Diname.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije