Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA POBJEDA

Zoran Mamić: Ovo je bio drugačiji Dinamo, znao sam da možemo parirati Arsenalu

Dinamo slavlje
Marko Lukunic/PIXSELL
16.09.2015.
u 23:02

- Malo smo adaptirali stil igre jer te kvaliteta Arsenala prisiljava da igraš na svojoj polovici. I onda smo kroz brze igrače, Soudanija, Fernandesa i Pjacu dolazili do opasnih situacija - rekao je Mamić.

Dinamo je večeras na Maksimiru svladao Arsenal sa 2:1 i upisao jednu od najvećih pobjeda u povijesti. Modri su tako startali pobjedom u Ligi prvaka.

- Naravno da sam presretan, nakon dugo vremena Dinamo je ostavio pobjedu u Ligi prvaka. Igrači su ostvarili sve što smo se dogovorili. Hvala i publici na sjajnoj podršci - rekao je trener Dinama Zoran Mamić za HTV.

Mamiću je očito pomoglo što mu je Slaven Bilić otkrio detalje o Arsenalu.

- Naša velika snaga je to što imamo jako puno prijatelja diljem svijeta i možemo doći do dobrih informacija. U tome su nam pomogli Slaven Bilić i Nikola Jurčević i hvala im na tome.

Rijetki su očekivali da će Dinamo večeras ovako slaviti.

- Nisam se bojao da bi se mogla dogoditi katastrofa ili rezultatski debakl. Znao sam da možemo parirati. Ovo je bio drugačiji Dinamo koji zna držati loptu. Hvala publici na bodrenju.

Dinamo je od 40. minute igrao s igračem više kada je Giroud dobio crveni karton.

- Malo smo adaptirali stil igre jer te kvaliteta Arsenala prisiljava da igraš na svojoj polovici. I onda smo kroz brze igrače, Soudanija, Fernandesa i Pjacu dolazili do opasnih situacija. Imali smo i vratnicu pa smo drugi gol mogli zabiti i ranije. Dogovor je na poluvremenu bio da nećemo mijenjati naš stil igre, bez obzira što smo imali igrača više.

Modri su subotu igraju derbi na Poljudu.

- Ova nas je pobjeda napunila samopouzdanjem. Znamo što nas dolje čeka, pun stadion i odlična atmosfera.

Dinamu u drugom kolu Lige prvaka slijedi gostovanje kod Bayerna.

- Moramo se prisjetiti prošlosti jer je Dinamo znao prvu utakmicu dobro odigrati, a kasnije pasti. Svjesni smo snage Bayerna, ali ćemo prikupiti informacije i pokušati napraviti iznenađenje. Sve osim poraza u Münchenu bi bilo veliko iznenađenje. No, oni isto mogu promašiti ili napraviti glupost kao Giroud danas - zaključio je Mamić.

>> Dinamo srušio Arsenal na Maksimiru i upisao jednu od najvećih pobjeda u povijesti

>> Na Maksimir je došlo 18.000 gledatelja, pogledajte kakva je atmosfera

>> Bayern zabio tri gola Olympiacosu, Rakitić asistent u remiju s Romom

Komentara 48

PO
PowerPoint
23:20 16.09.2015.

Svim Deželićima, Dasovićima, Jurišićima, Alačima ovog svijeta....PATITE!

AL
alexije
23:16 16.09.2015.

Bravo Dinamo,taktika za 10, gledao sam tekmu sta propusti onaj mali na kraju.

ŽU
žuti
23:17 16.09.2015.

Čestitke, svima u Klubu, a posebno navijačima za bodrenje kakvo već dugo nismo vidjeli u Maksimiru, bravo svima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije