Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mamić o srednjem prstu

'Nismo još razgovarali, ali Machado se vjerojatno oprostio od Dinama'

Machado
Marko Prpić/PIXSELL
29.07.2015.
u 00:08

Nisam rekao da ću prijeći preko toga, odlučit ću sutra. Bit će u svakom slučaju rigorozno kažnjen, kaže trener Dinama.

Trener Dinama, Zoran Mamić, osvrnuo se i na neprimjeren potez Portugalca Machada prilikom izlaska iz igre na utakmici s Moldeom. Dinamov veznjak publici je pokazao srednji prst

- Machadu nisam zahvalio, nisam razgovarao s njim, to će se odvijati sutra, igrali smo utakmicu i odmah nakon nje ne želim takve stvari komentirati niti donositi odluke prije nego prespavam i sve vidim. Ja sam bio koncentriran na teren i nisam ni vidio što se događalo - kazao je isprva Dinamov trener, a onda je ipak najavio žestoku kaznu Machadu.

- Nisam rekao da ću prijeći preko toga, odlučit ću sutra. Napravio je nešto grozno, što ne opravdavam, tako sam čuo, ali razmišljam o stvarima na terenu. Vjerojatno je to njegov oproštaj s klubom ako je to napravio, ali nismo još razgovarali o tome. Bit će u svakom slučaju rigorozno kažnjen. Događale su se takve stvari u svijetu, ali rijetko - rekao je Mamić.

A što vi mislite kako bi trebalo kazniti Machada možete odgovoriti u našoj anketi OVDJE.

>>Ima li u Dinamu još mjesta za Machada nakon srednjeg prsta navijačima?

>>Mamić: Ugodnije nam je u gostima, nevjerojatno je da nam zvižde nakon 10 minuta!

>>Dinamo u blijedom izdanju remizirao s Moldeom na Maksimiru!

Komentara 18

DU
Deleted user
00:12 29.07.2015.

Uzimaj Šovšića. Ovo je i dobro ispalo.

VR
vrbaZG
06:48 29.07.2015.

Nikad ne zviždim igrače, koliko god loše igrali, a platim ulaznicu da bi gledao nogomet, s druge strane on je plaćen i profesionalac, zvižduci bi mu trebali ili biti motiv, ili na jedno uho ući, na drugo izaći. Ovakvu reakciju treba kazniti, ali ne tjeranjem iz kluba, nego neka trči po zoološkom do isteka ugovora.

DH
dalibor.hren
08:59 29.07.2015.

Trebali bi otići zajedno, i brat Zdravko također...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije