Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI ISTRE

Zoran Mamić: Navijači, hvala vam na podršci koju smo imali ove sezone

Zoran Mamić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
29.04.2016.
u 13:02

- Htio bih zahvaliti navijačima na podršci koju smo imali ove sezone, vjerujem da su prepoznali trud koji je ova momčad uložila kao i njihovu kvalitetu te da će na zadnju utakmicu doći u lijepom broju.

Dinamo u subotu (19:00) u posljednjoj domaćoj utakmici ove sezone dočekuje Istru 1961. Dan uoči susreta trener modrih Zoran Mamić je uvjeren da će njegova momčad napraviti još jedan korak prema naslovu, ali i da će biti teško to napraviti pa poziva na oprez.

- Čeka nas teška utakmica bez obzira na stanje na tablici jer Istra u svojoj borbi za "goli život". Mi moramo biti dobri, agresivni, jednostavni i puno bolje iskoristiti prilike nego što je bio slučaj u zadnjim utakmicama. Stvarali smo puno prilika, a rijetko koju realizirali tako da tu moramo biti bolji - rekao je Zoran Mamić.

Do kraja prvenstva su ostala još tri kola, modri imaju četiri boda prednosti ispred Rijeke i sami odlučuju o raspletu. Dvije pobjede znače jedanaesti uzastopni naslov prvaka.

- Matematički nismo osigurali naslov, nemamo pravo na krivi korak i želimo u subotu osvojiti nova tri boda te se tako približiti obrani naslova prvaka.

Dinamo nema problema s kartonima, svi igrači su "čisti" i nitko zbog toga neće propustiti susret protiv Istre, a što se tiče ozljeda nema oporavljenih, ali niti novih ozljeda. Tako za susret protiv Istre ne konkuriraju Pivarić, Goncalo, Ademi i Taravel.

- Sezona je bila vrlo duga, teška i iscrpljujuća tako da nije bilo jednostavno, ali momčad je jako dobro reagirala, odigrali smo puno dobrih utakmica i vjerujem da ćemo sada na kraju isto biti na visokoj razini i zaključiti sezonu na pravi način - smatra Mamić.

Trener je za kraj zahvalio navijačima te ih pozvao na zadnju domaću utakmicu ove sezone.

- Htio bih zahvaliti navijačima na podršci koju smo imali ove sezone, vjerujem da su prepoznali trud koji je ova momčad uložila kao i njihovu kvalitetu te da će na zadnju utakmicu doći u lijepom broju.

Komentara 4

TO
tomo300ac
13:20 29.04.2016.

Pohvala za autora ove prepisivačine jer barem nije napisao da igraju s Interom kao u drugom članku.

DU
Deleted user
19:52 29.04.2016.

Hvala Dinamu što je najtrofejniji klub u evropi na nacionalnoj razini

SA
Sale7
14:34 29.04.2016.

Hahaha jel ja to dobro čitam? Navijači?! Kakvi navijači? Buahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije