Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči Pjesnika

Zoran Mamić: Moramo se u igri držati Zdravkova naputka

Zoran Mamić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
13.02.2016.
u 13:05

– Kranjčevićeva nam baš i ne leži, nerijetko smo tamo ostali mnogo toga dužni našim navijačima. Nadam se lijepom vremenu i dobrim uvjetima za igru i očekujem da ćemo iskazati šampionske kvalitete.

Iako je tijekom zimskih priprema vježbao po posebnom programu, Marko Pjaca posve se oporavio od ozljede gležnja i kandidirat će za nastup protiv Zagreba, u Dinamovu nedjeljnom proljetnom startu u Kranjčevićevoj (17 sati). Pjaca zacijelo neće početi utakmicu, no vrlo je vjerojatan njegov ulazak s klupe. Za okršaj s “fenjerašem” iz Kranjčevićeve trener plavih Zoran Mamić ne može računati na “požutjelog” Roga te na ozlijeđene Pivarića, Goncala, Taravela i Henriqueza...

Kranjčevićeva nam i ne leži

– Veselimo se utakmici, očekujem bolje proljeće od jeseni. Imamo puno prostora za poboljšanja i vjerujem da ćemo već protiv Zagreba nastaviti smjerom kojim smo u srijedu u Zaprešiću svladali Inter – rekao je Mamić dodavši:

– Kranjčevićeva nam baš i ne leži, nerijetko smo tamo ostali mnogo toga dužni našim navijačima. Nadam se lijepom vremenu i dobrim uvjetima za igru i očekujem da ćemo iskazati šampionske kvalitete.

Proljeće nudi troboj za naslov, uz vas su tu Rijeka i Hajduk. Tko je najbolje radio u prijelaznom roku?

– Mi! Zadržali smo gotovo kompletnu momčad, kojoj smo priključili i naše silno nadarene mladiće. Zadovoljan sam, budemo li igrali onako kako možemo i moramo, naši će suparnici morati još malo pričekati na svoje dane trijumfa. Inače, očekujem da neće biti veće fluktuacije u našoj svlačionici ni u ljetnom prijelaznom roku, iako ćemo “jednim okom” pratiti neke igrače na pozicijama Pivarića i Ademija, na koje ne možemo računati.

Obveza nam je privući publiku

Klupski savjetnik Zdravko Mamić najavio je još deset uzastopnih naslova prvaka! Kako to komentirate?

– Moramo se držati naputka!

Je li vam novoustoličeni savjetnik dao neki savjet?

Svakoga me dana savjetuje, ha-ha...

Tko će vam biti ozbiljniji suparnik za naslov – Rijeka ili Hajduk?

– Rijeka! Napravili su Riječani dobar posao u prijelaznom roku, iako ćemo tek vidjeti kako će se novi igrači prilagoditi Kekovoj momčadi – rekao je Mamić i na kraju istaknuo:

– Želio bih zahvaliti našim navijačima za sjajno bodrenje u Zaprešiću! Nadam se da će tako biti i u nedjelju, a naša je obveza dobrim igrama privući što više gledatelja u Maksimir – rekao je Mamić.

Treba se nadati i lijepom vremenu, što je na ovim prostorima preduvjet dolaska na stadion. Jer, u petak je i lagana kiša opet otvorila sve maksimirske rupe i slapovi su tekli s oronulih tribina...

>>Dinamo se ispromašivao protiv Intera, ali je prošao u polufinale

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije