Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Mamić:

Kad je Arsenal 'upalio brzinu više' nismo imali izgleda

Arsenal - Dinamo
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
24.11.2015.
u 23:17

- Gotovo sam siguran da Arsenal ima veće šanse za prolaz jer su bolja momčad od Olympiakosa i mislim da će proći dalje – kaže trener Dinama.

Trener Dinama, Zoran Mamić, nakon utakmice u skupini F Lige prvaka čestitao je Arsenalu na zasluženoj pobjedi (3:0).

- Čestitke Arsenalu na zasluženoj pobjedi. Bili su danas puno bolji nego u Zagrebu, motivirani i kombinatorni, a imaju pojedince kakve imaju i nije nam bilo lako. Dobro smo otvorili utakmicu, ali kada je Arsenal "upalio brzinu više" primili smo golove. Dobili smo golove tako da smo prvi dobili iz kontre, a drugi nakon individualne pogreške, ali tako je to na ovom nivou. U nastavku je bilo podjednako, ali Arsenal je kontrolirao utakmicu i možemo im samo čestitati – rekao je Mamić za službenu stranicu Dinama nakon utakmice pa nastavio o raspletu skupine:

- Gotovo sam siguran da Arsenal ima veće šanse za prolaz jer su bolja momčad od Olympiakosa i mislim da će proći dalje – kaže trener pa nastavlja o ovogodišnjem iskustvu Modrih u Ligi prvaka. 

- Mislim da smo ove godine, osim u Munchenu, pokazali da rastemo i da smo u utakmicama bili kompetitivniji nego prije. Naravno, treba biti realan da je razlika u kvaliteti, financijama i moći golema, ali mi ćemo se truditi, željeti i boriti.

>>Grafika: Dinamo prebacio napade na desnu stranu, Junior na - svojoj polovici!?

Jedno od tih iskustava koje će modri sigurno pamtiti bila je i ova večer na krasnom stadionu u Londonu.

- Igrao sam ovdje s Dinamom prvu međunarodnu utakmicu i to mi je među top 3 stadiona u Europi. Publika, atmosfera, travnjak... Privilegija je biti na ovom stadionu u ovakvom natjecanju.

Jedan od glavnih zvijezda večeri bio je Alexis Sanchez koji je odigrao sjajnu utakmicu:

- Imponira njegova odgovornost u igri, kako radi za momčad, a imamo mi Čileance koji nam kažu kako živi za nogomet i privilegija je imati takvog igrača u svlačionici... Naravno, još je i fantastičan igrač svjetske klase - zaključio je Mamić.

>>Arsenal potopio Dinamo na Emiratesu, plavi ostali bez proljeća u Europi

>>Bayern razbio Olympiakos, Barcelona na krilima Messija Romi zabila šesticu

Komentara 29

DU
Deleted user
00:26 25.11.2015.

najveca razlika je u treneru i struci, nevjerovatno da umjesto mladih potentnih igraca igraju machado, mattel, gonchalo trka nula bodova, osjacaj za prostor nula bodova, ne svi ma rerenu a da su bolji su bolji, ali siguran sam da sa pravim liscem i trenerom smo ove godine sa ovih dvadesetak igraca mogli puno bolje

Avatar cera
cera
23:33 24.11.2015.

Kao što sam mislio . Utakmica stoljeća pokazali smo da se borimo da napredujemo i blabla bla, i opet smo izgubili bez postignutog gola. Sad kreće rasprodaja pa iduće godine sve nanovo. Da sam pametan poludio bih.

DU
Deleted user
01:14 25.11.2015.

Zdravko Mamicu odmorise. Zaslužio si.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije