Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGI PORAZ

Zoran Mamić izgubio, je li kandidat za Dinamo?

Zoran Mamić
Foto: Al Nassr
1/5
24.09.2016.
u 08:59

Vlasnik Al Nassra dosta je lak na obaraču kad su treneri u pitanju. Zoran mu je već četvrti trenerski odabir ove godine, nakon što je otpustio Cannavara, Higuitu i Španjolca Canedu

Zoran Mamić doživio je drugi poraz u četvrtom ligaškom nastupu na klupi Al Nassra. Ovaj je bio nezgodan jer je od Al Nassra u Riyadhu bio bolji niskopozicionirani Al Khaleej kojemu je ovo bila prva pobjeda sezone.

Zoran sada ima dvije pobjede i dva poraza u četiri nastupa, što nije podbačaj i ima vremena za popravni. Al Nassr prošle je sezone bio tek osmi u ligi.

Međutim, svaki se Mamićev nastup u Saudijskoj Arabiji sada gleda kroz drukčije naočale i bit će tako sve dok Dinamo ne bude imenovao novoga trenera. Ovako, dok Zoran ponovno ne počne pobjeđivati, a Zdravko bude oklijevao s imenovanjem novoga šefa struke, mlađi brat uvijek će figurirati kao opcija za povratak u Maksimir.

Nije naodmet podsjetiti da je vlasnik Al Nassra dosta lak na obaraču kad su treneri u pitanju. Zoran mu je već četvrti trenerski odabir ove godine, nakon što je otpustio Cannavara, Higuitu i Španjolca Canedu. Slavni Cannavaro na klupi Al Nassra izdržao je samo četiri mjeseca. 

Komentara 6

TO
TomoVinkovićbeatsIMT
14:19 24.09.2016.

Pročitavši tekst pretpostavio sam tko mu je autor... Naravno da sam bio u pravu.

AN
antimamićevac
04:24 25.09.2016.

tu se vidi koliko je stručan i koliko zna. nema mu tu lokomotive, osijeka, rijeke, splita... ko ni sudaca i svega ostalog šta mu je tu bilo na raspolaganju 0-24. jedva čekam da dobije otkaz pa da se vrati u lijepu našu skupa sa poštenim bratom u bajbukanu. jer mi mrzimo sve hrvatsko, jel... buahahahahahaha

DH
dalibor.hren
10:01 24.09.2016.

Što će reći savjetnik braco?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije