Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI TRENER

Zoran Mamić: Čuo sam da me želi Austria Beč, ali Dinamo mi znači puno više

Zoran Mamić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
06.05.2015.
u 15:37

– Vidio sam te napise, a znam da je direktor toga kluba došao na jednu našu utakmicu. Da, dobio sam neke migove i naznake da me žele, ali sa mnom nitko nije razgovarao. Čast Austriji Beč, no Dinamo je za mene nešto puno, puno više.

Zoran Mamić, sadašnji trener Dinama, ostat će u modrim almanasima zapisan kao trener koji je s hrvatskim prvakom osigurao "decimu", deseti uzastopni naslov prvaka Hrvatske. A Zoran Mamić sudjelovao je u osvajanju svih 10 naslova...

– Svaki naslov ima svoje draži, ali bih svakako istaknuo onaj prvi naslov prvaka. Taj je za mene bio posebno emotivan. Zato što sam se silno želio vratiti, ponajviše zbog mog oca koji je imao veliku želju da se vratim u Dinamo. I kad sam to napravio, on nažalost to nije doživio. To je za mene bilo jako emotivno. Također odmah se mogu sjetiti onog naslova koji smo praktički osvojili u Vinkovcima nakon velikog preokreta protiv Cibalije. No, tu su i ovi trenerski naslovi – rekao je Mamić za Goal.

Koji vam je europski poraz ove sezone bio najteži?

– Poraz kod Astre mi je ipak najteže pao. Opet, tu je bila i ona utakmica kod Celtica koju nismo smjeli izgubiti, pa ispadanje od Aalborga kojeg smo u Maksimiru trebali ''unakaziti''. Ali, poraz od Astre mi je svakako bio najteži.

Posljednjih dana veže vas se i uz preuzimanje klupe bečke Austrije.

– Vidio sam te napise, a znam da je direktor toga kluba došao na jednu našu utakmicu. Da, dobio sam neke migove i naznake da me žele, ali sa mnom nitko nije razgovarao. Čast klubu Austria Beč, no Dinamo je za mene nešto puno, puno više.

>> Što je još Zoran Mamić rekao pogledajte na Goal.com

>> Zoran Mamić prvak kao igrač, sportski direktor i sada trener

Komentara 9

Avatar Titanov sin
Titanov sin
18:06 06.05.2015.

Zoki još uči zanat , po drugoj strani sa toliko novih igrača ne bi ni iskusnom treneru bilo lako . Na nekim utakmicama izgleda dobro ali ne znam da li je za Europu dovoljno dobro !!!

NB
Nije.bitno
14:08 07.05.2015.

Daj prestani više pa ti nemožeš biti trener niti u drugoj županijskoj ligi ako to nije neka bracina filijala.

ED
europski dinamo
20:12 06.05.2015.

Cestitke Zoranu na glatkom osvajanju naslova,ali ipak razmisli jos jednom o ponudi pogotovo ako ti daju da dovodis igrace.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije