Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN MAMIĆ:

Ovo je velika pobjeda, igrali smo odlično i ponosni smo na sjajnu atmosferu

Zoran Mamić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
16.05.2015.
u 19:42

'Naravno da smo ponosni na 15 tisuća gledatelja i sjajnu atmosferu u kojoj smo danas igrali.'

Dinamo je odigrao dominantno i kako priliči prvaku utakmicu protiv Hajduka te upisao veliku pobjedu od 4:0 tako da ne čudi što se trener Zoran Mamić zadovoljno smijao i uživao u čestitkama sa svih strana.

- Čestitke momčadi na zasluženoj i velikoj pobjedi. U jednom dijelu prvog poluvremena nam je falilo trke i agresije što je Hajduk umalo iskoristio jer su imali par prilika, no zato smo u drugom poluvremenu bili puno bolji, ubrzali igru, stvorili bezbroj prilika i na kraju zasluženo slavili – rekao je trener nakon utakmice pa nastavio o sjajnoj atmosferi u kojoj se igrao derbi:

- Naravno da smo ponosni na 15 tisuća gledatelja i sjajnu atmosferu u kojoj smo danas igrali. To je velika stvar. Hvala svima koji su došli i nadam se da će prepoznati nogomet koji igra ova momčad te i u budućnosti dolaziti u velikom broju. Mmčad im je danas poslala najbolju moguću pozivnicu i nadam se da se vidimo već u srijedu na finalu Kupa protiv Splita

Nije želio posebno isticati pojedince, ali Ante Ćorić i Angelo Henriquez odigrali su sjajnu utakmicu pa se teško bilo ne osvrnuti na to.

- Bili su stvarno odlični, ali i Pjaca je odigrao fantastičnu utakmicu kao i brojni drugi koji su svaki na svojem dijelu terena odradili svoj posao sjajno – kazao je trener modrih pa ipak spomenuo i odličnu igru Ćorića:

- Mislim da mu je ovo najbolja utakmica, ali zadnjih četiri – pet utakmica se konstantno diže u svojoj igri. Samo neka ostane čvrsto na zemlji i uz talent koji ima i rad odnosno ljubav prema nogometu on će biti sjajan.

>> Zoran ima puno pravo tražiti od Zdravka da mu povisi plaću od 11.000 eura

>> Hat-trick Henriqueza Hajduku pratio rekordan broj gledatelja na Maksimiru

Komentara 26

VE
Velikogoričan56
20:08 16.05.2015.

Žao mi je što zbog posla nisam mogao otići na utakmicu, ali u srijedu sam tu, jer ove dečke se uvijek isplati bodriti, igra im ima glavu i rep

DA
davnor
20:37 16.05.2015.

Danas na utakmici bili su konačno navijači da je država normalna dopustila bi da gledamo nogomet ko nekad a ne provokacije napušenih hašišara i huligana.

BU
budagigo
20:06 16.05.2015.

ne samo da je ovo pobjeda momčadi i trenera dinama ova pobjeda je maleni kamenčić u kruni jedne vizije od prije 10 godina i konačni trijumf vizionara gospodina ZM-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije