Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promocija kalendara

Škorić kroz suze: Naša generacija, kao malo tko, daje najveću podršku današnjem Dinamu

Dinamov kalendar
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/17
09.12.2016.
u 17:09

Novi Dinamov kalendar posvećen najvećoj generaciji Dinama, jer 2017. slavi se 50 godina od tog povijesnog uspjeha, a kalendar je samo početak obilježavanja te obljetnice

Novi zidni kalendar Dinama predstavljen je u petak. I to u hotelu koji nosi ime “67”, po generaciji koja je 1967. godine osvojila Kup velesajamskih gradova.

I eto, cijeli je kalendar posvećen tog najvećoj generaciji Dinama, jer 2017. slavi se 50 godina od tog povijesnog uspjeha, a kalendar je samo početak obilježavanja te obljetnice.

Emotivno su o tim danima govorili Slaven Zambata i Zlatko Škorić, a s pažnjom su ih slušali njihovi suigrači među kojima je bio Rudi Belin kojeg dugo nismo vidjeli u javnosti.

– Mi nismo mogli s manje od 28 godina otići u inozemstvo, bili smo stalno zajedno, družili se, jedni drugima bili kumovi. Danas je to drukčije, ali naša generacija, kao malo tko, daje najveću moguću podršku današnjem Dinamu – kazao je Žoga Škorić, pa i pustio suzu.

Dobili su današnji plavi (predstavljao ih je kapetan Domagoj Antolić) veliku podršku legendi. No ona nikad i nije bila upitna, samo ovaj Dinamo, da bi bio bolji nego što jest, prije svega treba stadion. Tu im legende ne mogu pomoći.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije