Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mateo Kovačić

'Znam da je Modrić učinio puno za ovaj transfer, a ja sam defenzivni veznjak'

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
19.08.2015.
u 17:31

– Mjesto na kojem se najugodnije osjećam jest defenzivni vezni igrač, ali na treneru je da odluči jer mogu igrati na više pozicija

Mateo Kovačić danas je prošao liječnički pregled i potpisao za madridski Real do 2021. godine. Nakon što je predstavljen navijačima, Mateo je održao i svoju prvu konferenciju za novinare gdje je još jednom ponovio koliko je sretan.

– Došao sam u najveći klub na svijetu i puno očekujem od sebe, prve su njegove riječi, a medije je zanimalo na kojoj se poziciji vidi.

– Mjesto na kojem se najugodnije osjećam jest defenzivni vezni igrač, ali na treneru je da odluči jer mogu igrati na više pozicija, rekao je Kovačić.

Svlačionicu će dijeliti s Lukom Modrićem, suigračem iz reprezentacije i velikim prijateljem.

– Znam da je Luka učinio mnogo po pitanju ovog transfera i mogu samo reći da je on moj veliki prijatelj i da mi je čast što ćemo dijeliti svlačionicu.

Mateo je veliki obožavatelj Cristiana Ronalda.

– Ma svi koji igraju u Realu su fenomenalni, ali Cristianova igra je najuzbudljivija. On je najveći igrač i zabija toliko puno golova.

Jeste li se vidjeli s Benitezom?

– Jesam, došao me pozdraviti i kratko smo razgovarali. Poznajem ga još dok je bio u Napoliju i za mene je veoma važno da radim s tako velikim trenerom.

Objasnio je kako se transfer realizirao.

– Sve se dogodilo jako brzo, u samo tri ili četiri dana. Sve smo se brzo dogovorili, nije bilo potrebno dugo razmišljati. Jako sam sretan što sam ovdje – za kraj je rekao hrvatski veznjak.

>>'Mateo, Real Madrid zahtjeva veliku odgovornost i žrtvu'

>>Pogledajte dirljivi oproštaj Matea Kovačića s navijačima i klubom

Komentara 6

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
17:56 19.08.2015.

Bravo Mateo!

Avatar Titanov sin
Titanov sin
18:01 19.08.2015.

Sretno Kova.

SA
samograd
18:43 19.08.2015.

sretno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije