Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čeka se objava

Ibrahimović dogovorio prelazak u novi klub! Već je krenuo na put!?

Zlatan Ibrahimović
Foto: Instagram/ alexanderostlund
1/13
24.05.2016.
u 11:11

Ibrahimović je na društvenim mrežama objavio fotografiju iz privatnog zrakoplova, a ispod piše da kreće na novu destinaciju

Manchester United jučer je i službeno objavio kako Louis van Gaal više nije njihov trener. Nakon dvije sezone i osvajanja FA kupa crveni vragovi otpustili su Nizozemca s kojim već neko vrijeme nisu bili zadovoljni.

– Ponosan sam na sve što sam napravio, klub je napredovao, a FA kup mi je jedan od najdražih trofeja u karijeri. Međutim, razočaran sam jer nisam dobio priliku ostvariti naš trogodišnji plan koji smo dogovorili na početku suradnje – kazao je Van Gaal na odlasku.

Klupa Uniteda ipak neće dugo biti prazna, na nju će ovih dana sjesti Jose Mourinho. Engleski mediji jednoglasno tvrde da je Portugalac sve dogovorio s Unitedom i pitanje je dana kada će to biti i službeno objavljeno. ''Special one'' navodno već dogovara i pojačanja za sljedeću sezonu, a uprava mu je dala nevjerojatnih 250 milijuna eura za remont momčadi.

Na radaru su brojni igrači, a zanimljivo je da na listi želja ovoga puta nema Luke Modrića, njegova ljubimca, kojeg je pokušavao dovesti i u Chelsea. No, ipak će pokušati dovesti igrače iz Reala, a želja su mu Varane i James Rodriguez.

No, engleski mediji tvrde da je prvo pojačanje već osigurao, i to veliko. Navodno je dogovorio dolazak Zlatana Ibrahimovića koji stiže kao slobodan igrač. Dvojac je već surađivao u Interu i ostao u dobrim odnosima.

– Mourinho nas je pred utakmicu ''hranio'' riječima koje smo trebali čuti. To je bilo novo za mene. On je pokazao da je čovjek koji zna kako treba tretirati nogometaše, ne skriva Ibrahimović svoje oduševljenje Portugalcem s kojim bi, eto, sad trebao ponovno surađivati.

Vijest o njegovu prelasku u Manchester United danas engleski mediji prenose kao gotovu stvar, a Daily Star tvrdi da je pitanje trenutka kad će ona biti i službeno potvrđena. Istodobno s takvim pisanjem Ibrahimović je na društvenim mrežama objavio fotografiju iz privatnog zrakoplova, a ispod piše da kreće na novu destinaciju. Kineskih 50 milijuna eura navodno je odbio, znači li to da je na putu prema Otoku? 

Komentara 4

JO
jony10
22:57 24.05.2016.

mislim da ni specialone tu nemoze nista napravit i da je njegovo vrijeme proslo!!!

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
12:28 24.05.2016.

Ako uzme Ibru Mourinho ima garantiranih par golova ali sigurno i par problema u slačionici i ekscesa koji če mu razbijati red.

DH
dalibor.hren
21:25 25.05.2016.

Zlatan će, prema fotki, igrati za "Dinamit boyse"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije