Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NOVA ŠVEDSKA'

Zlatan Ibrahimović uključio kameru u svlačionici, pogledajte što je snimio

Šveđani
Foto: Instagram/Screenshot
27.03.2015.
u 17:32

Na svoj Instagram profil postavio je videosnimku na kojoj reprezentativci Erkan Zengin, Nabil Bahoui i Jimmy Durmaz uz zvukove istočnjačkog melosa goli do pasa plešu i glupiraju se

Zlatan Ibrahimović stigao je na okupljanje nogometne reprezentacije Švedske i spreman je za susret protiv Moldavije u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj te je tom prilikom malo zabavio navijače.

Na svoj profil na Instagramu postavio je videosnimku na kojoj reprezentativci Erkan Zengin, Nabil Bahoui i Jimmy Durmaz uz zvukove istočnjačkog melosa goli do pasa plešu i glupiraju se. Takvu scenu Zlatan nije mogao propustiti i brzinski je snimio video za koji je znao da će privući mnogo pozornosti.

Kao naslov snimke postavio je "Nova Švedska", a pod time je vjerojatno mislio na netipične Šveđane, one koji korijene vuku u drugim zemljama. Naravno, konotacija nije nimalo negativna, dapače.

Cilj je na kraju i ispunjen, Zlatan je privukao pozornost, video je "lajkalo" 134 tisuće korisnika Instagrama. Također, od 6926 komentara, svi su većinom pozitivni i prepuni podrške uoči važne utakmice. Naime, Švedska nema pravo na kiks jer u njihovoj skupini G prva je nakon četiri utakmice Austrija s deset bodova, a slijedi Švedska sa šest. Još nemaju pobjede na gostovanju i posljednja Moldavija trebala bi biti prava za "probijanje leda". Potrebno im je to jer ipak je riječ o skupini u kojoj igraju Rusi (5) i Crnogorci (5).

 

Det nya Sverige The new Sweden @erkan10zengin @nabilguldish @jimmydurmaz

A video posted by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on

>> Pogledajte kako je sudac pokazao Ibrahimoviću tko je šef!

Komentara 6

Avatar CVARCI-KULEN-SLANINA
CVARCI-KULEN-SLANINA
18:10 27.03.2015.

najeli se cvaraka-kulena i slanine pa ih baca malo-nisu jadni naucili

DU
Deleted user
21:44 27.03.2015.

Pravi vikinzi, sve sami muje i hase, al se švedska usrećila...

PU
pulizg
18:04 27.03.2015.

švedi sve do jednog!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije