Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠVEDSKI NAPADAČ

Ibrahimović: Nikada ne zaboravite odakle ste. Majka mi je iz Hrvatske, a otac iz Bosne

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
31.05.2016.
u 09:10

Ibrahimović je završio je epizodu u PSG-u i uskoro će objaviti ime novog kluba. Engleski mediji pišu da bi to mogao biti Manchester United koji je preuzeo Jose Mourinho.

Zlatan Ibrahimović u reklami za jednog proizvođača automobila naglasio je da nikada nije zaboravio svoje korijene. Švedskom napadaču otac Šefik je iz Bosne i Hercegovine, a majka Jurka iz Hrvatske. Navodno se nudio Hrvatskoj za koju je želio igrati, ali u HNS-u nije bilo sluha, što je bila jedna od najvećih pogreški.

– Ovo nije moj dom, dolazim s drugog mjesta. Moj mama je iz Hrvatske, a otac iz Bosne. A ja sam odrastao u malom predgrađu u Švedskoj – kaže Ibrahimović i dodaje:

– Nisam imao mnogo dok sam odrastao. Samo nemiran um i velike snove. Želio sam ići dalje od bilo koga drugoga. I to sam napravio na svoj način. Radio sam napornije nego bilo tko, u Ajaxu, Juventusu, Interu, Barceloni, Milanu i Parizu. Slušao sam, ali nisam uvijek pratio. Znao sam što je najbolje za mene. Šanse ne dobivaš – uzimaš ih. Ideš svojim putem, ali nikada ne zaboravljaš odakle si došao.

Ibrahimović, 34-godišnjak, završio je epizodu u PSG-u i uskoro će objaviti ime novog kluba. Engleski mediji pišu da bi to mogao biti Manchester United koji je preuzeo Jose Mourinho.

Komentara 71

GR
Gradina123
09:33 31.05.2016.

Lijevi će reći - ustašizacija u sprezi s radikalnim islamizmom na djelu.

Avatar babas
babas
10:35 31.05.2016.

Legenda! Atraktivniji je od Messija i Ronalda zajedno,pravi dinaroid!

MA
maxxxx
11:43 31.05.2016.

Ne lažite ovaj napaćeni narod. Više puta je jasno rekao da razmišlja samo o Švedskoj za koju je igrao u svim dobnim kategorijama. Ovo sve ostalo je "što se babi htilo to se babi snilo"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije