Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNI NAPADAČ

Ibrahimović je i službeno igrač Uniteda! Na potpis ugovora stigao je - helikopterom

Zlatan Ibrahimović '04.
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
01.07.2016.
u 19:39

- Radujem se izazovu igranja u Premier ligi. Jedva čekam početak nove suradnje s Joseom Mourinhom. Tijekom karijere sam uživao i imam lijepe nogometne uspomene. Sada lijepe stvari želim doživjeti i u Engleskoj - rekao je Ibrahimović.

Zlatan Ibrahimović danas je i službeno postao igrač Manchester Uniteda. 34-godišnji napadač danas je potpisao jednogodišnji ugovor nakon što je prošao liječnički pregled, a u Manchester je stigao u svom stiu - helikopterom.

- Sretan sam što ću karijeru nastaviti u Manchester Unitedu. Radujem se izazovu igranja u Premier ligi. Jedva čekam početak nove suradnje s Joseom Mourinhom. Tijekom karijere sam uživao i imam lijepe nogometne uspomene. Sada lijepe stvari želim doživjeti i u Engleskoj - rekao je Ibrahimović.

Ibrahimovića plaća iznosit će 260 tisuća eura tjedno (dva milijuna kuna!) Unitedovi navijači oduševljeni su Ibrahimovićevim dolaskom.

Zlatan će u Unitedu surađivati s Joseom Mourinhom, svojim najdražim trenerom. Veliki je nogometni dvojac samo jednu sezonu proveo zajedno, i to 2008./2009. u Interu. Posljednjih godina nikada nisu skrivali da su srodne duše, a sada će se udružiti protiv jednog lika kojeg, najblaže rečeno, ne podnose. Riječ je, naravno, o Pepu Guardioli koji će u novoj sezoni voditi Manchester City. 

Ibra je u svakoj od prvih sezona u Ajaxu, Juventusu, Interu, Barceloni, Milanu i PSG-u osvojio trofej. Tome se najviše vesele Unitedovi navijači koji su uvjereni da će se ta tradicija nastaviti i u sljedećoj sezoni. A prošla je sezona Ibrahimoviću bila najuspješnija u karijeri. Brojke govore same za sebe: 50 pogodaka u 51 utakmici, u 31 prvenstvenoj utakmici za PSG postigao je 38 pogodaka!

Komentara 5

UN
unbekant
19:54 01.07.2016.

Kralj ostaje kralj,pogledajmo samo 50 golova u 51 utakmici,nevjerovatno,takav omjer bih i mnogi rukometasi pozeljeli,najveci kralj nogometa,cjena to govori.

LA
Laganese
04:37 02.07.2016.

Slabo je igrao u Champions Ligi za Psg. A tako i za Svedsku za Euro pa i kvalifikacije. Slaba mu je ova godine bila nije kao onaj iz Intera i Ajaxa kad je igrao.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
09:03 02.07.2016.

Hahahaa,...slijedece godine ide u mirovinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije