Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVI LUKSUZ

Ako želite prenoćiti u Zlatanu Ibrahimoviću morat ćete platiti 5200 kuna

Zlatan Ibrahimović
Reuters/PIXSELL
26.04.2015.
u 16:02

'Samo je jedan predsjednik u Malmöu, a to je Zlatan Ibrahimović. Dobili smo njegovo dopuštenje da apartman nazovemo tako.'

Zlatan Ibrahimović je u Švedskoj itekako omiljen, a to nije ništa čudno s obzirom na uspjehe koje je ostvario i sve dobro što je donio švedskom ngometu. No hotel Clarion u njegovom rodnom Malmöu otišao je korak dalje i nazvao predsjednički apartman po njemu!

Apartman pokriva čitav 23. kat hotela. Za noć u njemu gosti će trebati izdvojiti 590 funti, a krasit će ga i poznati portreti švedskog nogometaša.

- Samo je jedan predsjednik u Malmöu, a to je Zlatan Ibrahimović. Dobili smo njegovo dopuštenje da apartman nazovemo tako, nadamo se da će ga i on koristiti ako naš gost - kažu iz hotela koji se otvara službeno 2. svibnja.

>> Zlatan Ibrahimović će zbog ljubavi ponovno potpisati za Milan?

Komentara 1

VK
vječni krojf
09:29 27.04.2015.

Vanja mogao si da si zaista novinar napisati u hotelu Zlatan Ibrahimovic.Ovo sto si ti napisao je toliko neukusno da covjeku dodje do povracanja.Zamisli,nociti u Zlatanu Ibrahimovicu,Fuj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije