Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatan svemogući

Ibrahimović dobio nagradu jer je njegovu verziju himne 'skinulo' više od 3 milijuna ljudi

Zlatan Ibrahimović
Foto: Instagram
1/2
12.10.2015.
u 15:56

"Glasine kažu da je to himna s najviše 'streamova' u povijesti", napisao je Ibrahimović na Instagramu

Zlatan Ibrahimović u Švedskoj uživa kultni status, on je bez konkurencije najveća zvijezda. I ne, nije riječ samo o popularnosti koja je vezana uz nogomet, on je hvaljen za sve što god napravi.

Dokaz tome je i najnovija nagrada koju je dobio – Zlatna ploča. Naime, Ibrahimović je prije godinu dana snimio svoju verziju himne “Du gamla, du fria” (Ti stara, ti slobodna), a ona je imala više od tri milijuna pregleda samo u Švedskoj.

"Glasine kažu da je to himna s najviše 'streamova' u povijesti", napisao je Ibrahimović na Instagramu, uz fotografiju na kojoj se pohvalio osvojenom nagradom.

Poslušajte himnu u izvedbi Zlatana Ibrahimovića.

>>Ibrahimović pokazao da zna biti skroman baš kad to nije trebao biti

Komentara 2

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
16:49 12.10.2015.

Kada otpjeva himnu bih ima i moj glas

CE
centirion
07:05 13.10.2015.

Liči na Jihad Johna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije