Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka trenira, ali...

Zidane: Uopće ne želim komentirati izjave Ante Čačića, Modrić nije spreman!

Zinedine Zidane i Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
Autori: Hrvoje Delač, Hina
28.10.2016.
u 14:05

Real Madrid je vodeća momčad prvenstva s 21 bodom, jednim više od Seville te dva više od Barcelone i Villarreala.

Trener europskog nogometnog prvaka Real Madrida, Zinedine Zidane rekao je u petak kako se hrvatski reprezentativac Luka Modrić dobro oporavlja od ozljede koljena, no nije htio precizirati hoće li se vratiti na teren već za devet dana protiv Leganesa, kako mediji u Madridu smatraju.

Real Madrid u subotu igra prvenstvenu utakmicu u gostima protiv Alavesa, a u petak ujutro nisu trenirali ozlijeđeni Modrić, branič i kapetan Sergio Ramos te vezni igrač Casemiro.

“Modrić se najbolje oporavlja, Ramos se prije dva dana vratio na teren, a Casemiro se sporo oporavlja”, izjavio je Zidane na novinskoj konferenciji u sportskom kampu Valdebebas, na sjeveru Madrida. Sportske novine Marca u petak su objavile tekst u kojem se naglašava da se hrvatski vezni igrač jako dobro oporavlja, bolje od predviđenog, te da bi mogao dobiti minute već protiv Leganésa 6. studenog na Santiago Bernabéu. Napominju kako je Real Madridu cilj imati ga spremnog za veliki gradski derbi protiv Atletica na Vicente Calderonu 19. studenoga.

“Vidjet ćemo kako će se razvijati stvari”, rekao je Zidane pa onda se osvrnuo i na riječi hrvatskog izbornika Ante Čačića koji je izjavio da bi Modrić mogao biti spreman za utakmicu protiv Islanda 12. studenoga.

"Ne želim uopće komentirati izjave izbornika Hrvatske. Ja imam informacije svojih liječnika koji govore da se Modrić još uvijek oporavlja.

Real Madrid vodeća je momčad prvenstva s 21 bodom, jednim više od Seville te dva više od Barcelone i Villarreala. Alavés, ove sezone povratnik u prvu ligu, nalazi se na 13. mjestu između 20 klubova.

“To je ekipa koja doma nije izgubila te nas čeka teška utakmica. Moramo biti koncentrirani”, rekao je Zidane.

Komentara 3

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
14:29 28.10.2016.

Pa tko bi stel komentirat cacica?😂😂😂😂

DU
Deleted user
14:38 28.10.2016.

naravno da trener reala ne želi da se zna da je modrić u stanju igrati za hrvatsku jer ga ne želi pustiti i riskirati novu ozljedu

DU
Deleted user
14:41 28.10.2016.

ako mamic kaze da je Luka spreman onda je sprman:-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije