Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kovačić u Liverpool?

Zidane: S Modrićem ili bez njega, nije mi lako!

Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: UESyndication/PIXSELL
01.05.2016.
u 12:41

"Posljednji na listi zainteresiranih je Liverpool Juergena Kloppa. Njemačkom treneru se jako sviđa Kovačić te ga želi u novom projektu na Anfieldu",

Trener Real Madrida Zinedine Zidane rekao je nakon pobjede od 1-0 na gostovanju kod Real Sociedada kako mu nije lako bez obzira bio ili ne Luka Modrić u igri, no da će nakon trijumfa u San Sebastianu mirnije moći pripremiti uzvratnu utakmicu Lige prvaka protiv Manchester Citija koja se igra u srijedu.

"Puno patim, s Lukom ili bez njega na terenu. To je normalno za trenera. Ostvarili smo važnu pobjedu zahvaljujući naporu svih igrača, a sada na najbolji način možemo pripremiti utakmicu protiv Manchester Citija", izjavio je Zidane upitan na konferenciji za medije je li mu lakše kada je Modrić na terenu.

Hrvatski reprezentativac je odigrao  85. minuta nakon čega ga je zamijenio Mateo Kovačić, drugi hrvatski vezni igrač u madridskoj momčadi.

"Puno mi znači što svi ispunjavaju ono što tražim od njih. Imati 20 ili 21 igrača je fundamentalno za jednog trenera. Igramo svaka tri dana i teško je održavati jednaku razinu", izjavio je Zidane.

Sedmoplasirana momčad engleskog prvenstva Liverpool mogla bi ponuditi 30 milijuna eura za hrvatskog nogometaša Matea Kovačića (21), piše španjolski internetski portal Defensa Central, nastavljajući nagađanja kako bi zbog male minutaže u Real Madridu hrvatski vezni igrač na ljeto mogao promijeniti klub.

"Posljednji na listi zainteresiranih je Liverpool Juergena Kloppa. Njemačkom treneru se jako sviđa te ga želi u novom projektu na Anfieldu", piše španjolski portal, ne navodeći izvor informacije.

Dosad se u talijanskim i španjolskim medijima spominjao interes Milana, Seville i Tottenhama gdje bi Kovačić otišao na posudbu.

Zidane dva kola prije kraja prvenstva ističe da računa na sve igrače koje ima. "Svi igraju i svi ispunjavaju svoje zadaće. To je dobra stvar kad je riječ o ovoj ekipi", istaknuo je.

Kovačić je u posljednjih 11 utakmica skupio 150 minuta.

U srijedu Real Madrid na svom stadionu igra uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Manchester Citija nakon što je utakmica u Engleskoj završila 0-0.

Komentara 5

MA
Majur
17:58 01.05.2016.

Već je 5 sati prošlo od kad članak o Modriću stoji,a "muh" nije ostavio svoj stručni komentar pljuckanja....tucka jaja danas i lomi "lebac" pa nema vremena:)))

Avatar wakanda
wakanda
12:58 01.05.2016.

najbolje bi za kovu bilo da ode u liverpool

MV
Mijat vrdoljak
21:21 01.05.2016.

Ako ovako nastavi večernji u Liverpulu bi mogla igrati Hrvatska reka jer je Jürgen Klopf zaljubljen u naše igrače, poslije Perišića kojeg nije cijenio u Dortmundu dovodi i Kovačića a njegov predsjednik je navodno zainteresiran za Marcela Brozović. A da tamo je i Lovren

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije