Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE TRENERA

Zidane: Razočarani smo, ali i dalje ovisimo o sebi; Enrique: Messi je najveći svih vremena

Real - Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
24.04.2017.
u 09:33

- Vidio sam u životu puno nogometa i puno video snimki no nitko nije poput Messija. On čini razliku. Za sve navijače Barcelone je veliko zadovoljstvo što je jedan od nas - rekao je Enrique.

Trener Real Madrida Zinedine Zidane rekao je u nedjelju kako je razočaran porazom od 2:3 jer su njegovi igrači imali puno prilika dok je Barcelonin trener Luis Enrique istaknuo kako je strijelac pobjedničkog gola Lionel Messi pokazao kako je najbolji nogometaš svih vremena.

U najvećem derbiju španjolskog nogometa, El Clasicu, vodeći Real Madrid je na svom stadionu protiv Barcelone izgubio s 2:3.

- Pomalo smo razočarani jer smo imali puno prilika, mogli smo zabiti i treći gol s igračem manje. Ovo je loš rezultat no svojim igračima nemam ništa za zamjeriti. Razočaran sam jer smatram da nismo zaslužili izgubiti no to je nogomet - izjavio je Zidane na novinskoj konferenciji u Madridu i dodao:

- Izgubili smo tri boda ali i prije utakmice sam rekao da bez obzira na ishod ovdje neće pasti odluka o prvaku.

Pet kola do kraja prvenstva Real Madrid i Barcelona imaju po 75 bodova no madridska momčad ima utakmicu manje, gostovanje kod Celte Vigo.

- Ostaje još dosta do kraja. Ovaj poraz nas nije pogodio, neće nas poremetiti, te već sa sutrašnjim treningom razmišljamo o srijedi i utakmici u La Coruñi kod Deportiva. I dalje ovisimo sami o sebi, borit ćemo se i dati svoj maksimum - izjavio je Zidane. Upitan o dvostrukom strijelcu Lionelu Messiju koji je u posljednjoj sekundi donio pobjedu Barceloni samo je kratko odgovorio: 

- Messi je imao prilike, zabio ih i gotovo.

Luis Enrique je, pak, naglasio kako je “Messi najbolji nogometaš svijeta svih vremena”. 

- Vidio sam u životu puno nogometa i puno video snimki no nitko nije poput njega. On čini razliku. Za sve navijače Barcelone je veliko zadovoljstvo što je jedan od nas - rekao je Enrique.

Napomenuo je kako je nakon izjednačenja Real Madrida na 2:2, kada je njegova momčad imala igrača više, došlo do velikog psihološkog pada

- Bili smo u užasnoj situaciji no dogodio se kraj kakav smo samo mogli poželjeti. Odlazim sretan jer se ekipa borila do posljednje sekunde. Tim više jer je zbog brojnih prilika s obje strane utakmica mogla završiti bilo kojim rezultatom - izjavio je.

- Utrka za naslov prvaka bit će neizvjesna do samog kraja - zaključio je.

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
23:14 24.04.2017.

Prava istina je ipak malo drukča. Messi je pružil vrhunsku izvedbu al nakon duuugo, dugo vremena. Zakaj tak ni igral npr. protiv Juventusa ?! Ak je i bil u krizi kasno se zbudil jer Real je još uvijek u prednosti i ovisi o sebi iako ih jako boli ovaj poraz !!!

HR
hrvatin
14:37 24.04.2017.

"Messi je imao prilike i iskoristio ih",Koja idiotska izjava ljubomornog Zidanea koji cijelu utakmicu stoji kraj linije kao mumija.Umjesto da se pokloni kralju nogometa,on njegov ucinak namjerno cini marginalnim.Messi nije samo iskoristio prilike,on ih sam stvara i sebi i drugima.Christiana Penalda samo place i gestikulira jer zna tko je najbolji.Da je posten,trebao bi sve svoje zlatne lopte dati Messiju jer svijet nikada nije vidio boljeg od argentinskog vanzemaljca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije