Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne igraju

Zidane ne vjeruje Benitezovim pojačanjima, u nemilosti i Kovačić!

Mateo Kovačić
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/6
05.02.2016.
u 14:00

Real je prošlog ljeta kupio nekoliko igrača, neke je i vratio s posudbe, a Benitez im je davao dobru minutažu, ali su je izgubili dolaskom novog trenera.

Zinedine Zidane nedavno je preuzeo madridski Real i već po prvim utakmicama nagovijestio da će se njegov stil nešto razlikovati od onog Rafe Beniteza. Bivši francuski nogometaš nekim je igračima dao više slobode u igri, a to se najviše odnosi na Cristiana Ronalda i Luku Modrića.

I dok Luka kod njega uživa status zvijezde i nezamjenjiv je, Mateo Kovačić nije se baš naigrao. Hrvatski nogometaš zasad je u drugom planu, ali nije jedini. Benitezova pojačanja Zidaneu baš i ne igraju.

Real je prošlog ljeta kupio nekoliko igrača, neke je i vratio s posudbe, a Benitez im je davao dobru minutažu, ali su je izgubili dolaskom novog trenera. Marca je izvadila podatke koliko su kod koga igrali.

Danilo je odigrao 1618 minuta (1554 kod Beniteza, 64 kod Zidanea), Casemiro je skupio 1256 minuta (1236 kod Beniteza, 20 kod Zidanea), a Mateo Kovačić odigrao je 973 minute (948 kod Beniteza, 25 kod Zidanea). Lucas Vázquez ima 710 minuta ove sezone (694 kod Beniteza, 16 kod Zidanea), dok je Kiko Casilla svih 450 minuta skupio pod vodstvom Beniteza. Denis Čerišev dolaskom Zidanea nije uopće konkurirao pa je otišao u Valenciju.

Naravno, u obzir treba uzeti da je Zidane tek četiri utakmice na čelu i još uvijek ima dosta vremena do kraja sezone da se ovi igrači nametnu, ali početak im zasigurno nije optimističan.

>>Modrić otkrio što Hrvatskoj treba za uspjeh na Euru te što misli o Ronaldu i Zidaneu

Komentara 5

Avatar Idler 3
Idler 3
14:41 05.02.2016.

Podsjetite me kad je Danilo kupljen i po čijem naputku? Casemiro je došel...kad ono....i posuđen Portu....kad ono? Hoćemo dalje....Benítez je stigel u Real prošlog ljeta, znači pred nekih pol godine....imam osjećaj kak novinari nekad mudruju više onak, sam kak bi nekaj napisali ?!

RV
rvp88
14:39 05.02.2016.

Budimo realni kovacic je velik potencijal, ali ako ne popravi igru bez lopte i ne skupi muda nece napravit veliku karijeru. Ovako izgleda ko da se vucara po terenu i samo smeta suigracima, od kad je dosao u real cak je i prestao ic okomito na gol zato niti ne igra

Avatar zeljko_mo
zeljko_mo
15:01 05.02.2016.

Nije kupljen po nalogu rafe nego pereza,a momčad koja zaostaje u ligi prisiljena jer igrati s najboljima u veznom redu u ovom slučaju kroos i modrić,kovačić može očekivati više prilika sljedeće sezone a i nek se pokaže u francuskoj u što boljem izdanju da vidi zidan kakve igrače ima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije