Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER REALA

Zidane: Luka Modrić je po pripremljenosti iza ostalih igrača

Luka Modrić i Sergia Ramos
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
28.08.2016.
u 10:19

- Kroos i Modrić su nam vrlo važni. Dobro su radili pritisak i ispunjavali svoje defenzivne dužnosti. Vrlo sam zadovoljan igrom svoje momčadi - rekao je Zidane.

Trener Real Madrida Zinedine Zidane prokomentirao je igru Luke Modrića koji je u jučerašnjoj pobjedi nad Celtom (2:1) odigrao 69 minuta i pogodio gredu.

- Luka se jako trudio. Igrao je dobro i imao prilike, ali je po pripremljenosti malo iza ostalih igrača - rekao je Zidane pa se osvrnuo na vezni red svoje momčadi.

- Kroos i Modrić su nam vrlo važni. Dobro su radili pritisak i ispunjavali svoje defenzivne dužnosti. Vrlo sam zadovoljan igrom svoje momčadi.

Umjesto Modrića je ušao James Rodriguez za kojega se pisalo da bi mogao napustiti Real.

- James je odigrao vrlo dobro i ostat će u Realu - jasno je poručio Zidane.

Komentara 2

HA
hajduk1966
20:04 28.08.2016.

Ako od ovakvih igraca tijesno dobijas svaku utakmicu,ostavi se trenerskog posla,nije to za tebe

MU
muh
13:50 28.08.2016.

Lukica na klupicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije