Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brojna uhićenja

Žestoka tučnjava odgodila derbi u Beogradu, nekoliko desetaka ozlijeđenih!

neredi u Beogradu
Foto: Screenshot
1/2
25.04.2015.
u 19:07

Policija je na kraju uspjela 'osvojiti' tribinu i sve smiriti, ali uhićeno je 20-ak huligana, dok je nekoliko desetaka navijača ozlijeđeno.

U Beogradu se danas igrao gradski derbi između Crvene zvezde i Partizana. 148. susret dvaju rivala trebao je početi u 18 sati, ali početak je odgođen zbog žestoke tučnjave između Delija i policije.

Kako javljaju srbijanski mediji, prvo je došlo do male tučnjave između navijača Zvezde i Partizana, ali policija je vrlo brzo smirila strasti. Ubrzo nakon toga dio pristalica 'crno-bijelih' uspio je pobjeći policiji i počeo provocirati navijače na sjeveru koji su tada pokušali napustiti tribinu i krenuti u obračun. No, Delije je u toj namjeri spriječila policija pa je došlo do njihova međusobnog okršaja.

Policija je na kraju uspjela 'osvojiti' tribinu i sve smiriti, a uhićeno je 20-ak huligana, dok je nekoliko desetaka navijača ozlijeđeno. Iako su mnogi očekivali da će se derbi otkazati, sa 42 minute zakašnjenja utakmica je ipak počela. Na kraju je završilo bez pobjednika, ali i bez golova (0:0).

>>Kako je izgledao obračun pogledajte na Goal.com

>>Huligani nisu odustali, nakon golmana pogodili i igrača Rusije, utakmica je prekinuta!

Komentara 43

TA
takitako
20:07 25.04.2015.

to je sukob izmedju srba, kaj se to tice nas?

RO
Rocky15
19:23 25.04.2015.

četnici su to divljaci

KL
Klarahrv
20:03 25.04.2015.

Zasto je vazna ta vijest za Hrvate????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije